Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zeci de case si sute de gospodarii, inundate in urma furtunii de noaptea trecuta

Antena3 Antena3,
Zeci de case si sute de gospodarii, inundate in urma furtunii de noaptea trecuta

Ploile si vijeliile au creat probleme in mai multe judete din tara. Zeci de case si sute de gospodarii au fost afectate. Vantul a doborat mai multi copaci si a smuls zeci de acoperisuri. in. continuă pe Antena3

VIDEO Sute de gospodarii inundate in Dambovita, dupa o ploaie torentiala care a durat o ora

A fost prapad, noaptea trecuta, in judetul Dambovita, dupa o ploaie torentiala care a durat aproximativ o ora. Peste 200 de gospodarii si case din comuna damboviteana Darmanesti au fost inundate. La fel si Drumul National 72 Targoviste -Ploiesti. De asemenea, patru persoane au fost evacuate din locuintele lor din cauza apei care, pe alocuri, depasea un metru in inaltime.

Sute de gospodarii, inundate in ultimele 2 zile in judetul Buzau. Cantitatea de precipitatii a depasit 100 de litri pe metrul patrat

Sute de gospodarii au fost inundate in judetul Buzau in ultimele doua zile, cand cantitatea de precipitatii inregistrata a fost istorica, in unele zone depasind o suta de litri pe metru patrat in numai cateva ore de cod portocaliu.

Locuinte si subsoluri de bloc INUNDATE in judetul Buzau, in urma furtunii de marti seara

Mai multe locuinte si gospodarii din comunele buzoiene Topliceni, Cernatesti si Berca, dar si subsolul Spitalului Judetean si cateva subsoluri de bloc din municipiul Buzau au fost inundate, marti seara, in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )