Libnet.ro
UNICEF

22:30

Zeci de copii din Ilfov, consultati pentru prima data de medic

România Liberă România Liberă,
Zeci de copii din Ilfov, consultati pentru prima data de medic

Zeci de copii din judetul Ilfov, care nu fusesera vazuti niciodata de un medic pediatru, au fost consultati de doctori voluntari in cadrul unui proiect realizat de Patriarhie si Ministerul Sanatatii. continuă pe România Liberă

Zeci de copii din Ilfov, consultati pentru prima data de medic, in cadrul unui proiect social

Zeci de copii din judetul Ilfov, care nu fusesera vazuti niciodata de un medic pediatru, au fost consultati de doctori voluntari in cadrul proiectului Sanatatea pentru Sate, realizat de Patriarhie si Ministerul Sanatatii.

Japonia a aprobat trimiterea armatei in strainatate, pentru prima data dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial

Pentru prima data dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, fortele japoneze ar putea sa actioneze in strainatate, potrivit unui proiect aprobat sambata de Parlamentul din Japonia care permite armatei sa.

Cupa Davis. Marea Britanie, in finala pentru prima data in peste 30 de ani

Echipa Marii Britanii s-a calificat in finala Cupei Davis, dupa ce s-a impus, cu scorul de 3-1, in fata Australiei, in intalnirea ce se desfasoara la Glasgow.

Cuba are un nou ambasador in Statele Unite ale Americii, pentru prima data dupa 54 de ani

Dupa ce situatia diplomatica dintre Statele Unite ale Americii si Cuba s-a mai ameliorat, Cuba a decis sa trimita primul ambasador la Casa Alba. Jose Cabanas si-a prezentat scrisorile de acreditare joi, 17.

Un festival este anulat pentru prima data in ultimii 15 ani la Chisinau

Pentru prima data, la Chisinau este anulat un festival care are loc incepand cu anul 2000. Acesta urma sa aiba loc pe 20 septembrie.

Tatal baietelului mort pe o plaja din Turcia, CONFESIUNE CUTREMURATOARE: Ma simt un om mort

Tatal lui Aylan Kurdi, baiatul de trei ani gasit fara suflare pe o plaja din Turcia, in urma cu trei saptamani, si-a spus povestea pentru prima data. Barbatul a explicat, pentru publicatia Der Spiegel, cum a ajuns in barca mortii, din cauza conditiilor grele de viata din Siria si Turcia, dar si din pricina apelului esuat la Natiunile Unite si a cererii de azil respinse de catre Canada.

O eleva din Arges acuza un barbat insurat ca a drogat-o si a violat-o

O eleva din Arges acuza un barbat insurat ca a drogat-o si a violat-o. Cei doi s-au cunoscut pe Facebook si s-ar fi vazut pentru prima data saptamana trecuta. La doar doua zile de intalnire, tanara a.

Statul roman cheltuie zeci de mii de lei pentru jocuri, dulceata si maturi

Autoritatile sunt dispuse sa plateasca zeci de mii de lei pentru jocuri, dulceata sau maturi. Asta o demonstreaza site-urile publice de licitatie, unde pe langa bunurile de larg consum, sunt la mare cautare.

Un barbat din Timis, cercetat pentru trafic de droguri. Ce cultiva in spatele casei sale

Un barbat din judetul Timis, din localitatea Periam, este cercetat pentru trafic si consum de droguri. El cultiva canabis in curtea sa, politistii ridicand 5,5 kg de plante in urma perchezitiilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2772 seconds )