Libnet.ro
UNICEF

17:30

Tatal baietelului mort pe o plaja din Turcia, CONFESIUNE CUTREMURATOARE: Ma simt un om mort

România Liberă România Liberă,
Tatal baietelului mort pe o plaja din Turcia, CONFESIUNE CUTREMURATOARE: Ma simt un om mort

Tatal lui Aylan Kurdi, baiatul de trei ani gasit fara suflare pe o plaja din Turcia, in urma cu trei saptamani, si-a spus povestea pentru prima data. Barbatul a explicat, pentru publicatia Der Spiegel, cum a ajuns in barca mortii, din cauza conditiilor grele de viata din Siria si Turcia, dar si din pricina apelului esuat la Natiunile Unite si a cererii de azil respinse de catre Canada. continuă pe România Liberă

Se repeta drama lui Aylan: O fetita siriana in varsta de patru ani a fost gasita inecata pe o plaja din Turcia

O fetita siriana in varsta de patru ani a fost gasita inecata pe o plaja din Turcia in urma naufragiului ambarcatiunii cu care, alaturi de alti imigranti, voia sa ajunga in Grecia. incidendul aro loc.

Drama lui Aylan se repeta: o fetita siriana de patru ani, gasita inecata pe o plaja din Turcia

O fetita siriana de patru ani a murit inecata vineri in largul coastelor Turciei, in naufragiul ambarcatiunii la bordul careia incerca sa ajunga, impreuna cu alti migranti, in Grecia, la numai doua saptamani de la decesul micutului sirian de trei ani Aylan, devenit simbol al dramei migrantilor, scrie Agerpres.

Drama refugiatilor se repeta: O fetita siriana de patru ani, gasita inecata pe o plaja din Turcia

O fetita siriana de patru ani a murit inecata, vineri, in largul coastelor Turciei la numai doua saptamani de la decesul micutului sirian de trei ani Aylan, devenit simbol al dramei migrantilor.

ONG: 75 de rebeli sirieni antrenati de SUA au intrat in Siria, din Turcia

Un numar de 75 de rebeli sirieni antrenati in Turcia de catre Statele Unite si aliatii lor pentru a lupta impotriva gruparii jihadiste Statul Islamic SI) au intrat in nordul Siriei, incepand de vineri, a anuntat duminica Observatorul sirian pentru drepturile omului OSDH), transmit Reuters si AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )