Libnet.ro
UNICEF

00:07

Zeci de mii de iranieni ii aduc un omagiu generalului Soleimani

Antena3 Antena3,
Zeci de mii de iranieni ii aduc un omagiu generalului Soleimani

Zeci de mii de oameni au iesit pe strazile Teheranului pentru a-i aduce un omagiu generalului Soleimani, ucis vineri de o drona americana. continuă pe Antena3

Donald Trump, mesaj enigmatic la adresa Iranului, dupa uciderea generalului Soleimani

Presedintele american Donald Trump a transmis un mesaj enigmatic Iranului, dupa atacul aerian soldat cu uciderea generalului Soleimani, emisarul Republicii Islamice Iraniene inIraksi liderul Gardienilor Revolutiei.

Ce masuri a luat Iranul dupa uciderea generalului Soleimani. Avioanele F-14, desfasurate la granita

Mii de iranieni au iesit pe strazile din Teheran si ale altor orase din tara dupa uciderea celui mai titrat comandant militar iranian intr-un raid american la Bagdad. in plus, Iranul a desfasurat avioane de vanatoare F-14 la granitele tarii.

Ramasitele generalului Soleimani vor fi testate. Ipoteza socanta a autoritatilor irakiene

Oficiali iranieni din Irak au anutat ca ramasite ale generalului Qasem Soleimani au fost trimise in Iran, pentru a se efectua un test ADN.

Mii de irakieni au scandat sambata Moarte Americii la funeraliile generalului Soleimani

Mii de irakieni care participau la funeraliile generalului iranian Qassem Soleimani si lui Abu Mahdi al-Muhandis, principalul sau locotenent din Irak, ucisi intr-un raid cu drona american, au scandat.

Uciderea generalului Soleimani este un act de razboi contra Iranului, afirma regimul de la Teheran

Prin uciderea generalului Qassem Soleimani, Statele Unite au comis un act de razboi impotriva Iran.

Iranul promite sa razbune moartea generalului Soleimani la momentul si in locul potrivit

Cea mai inalta instanta de securitate din Iran a promis vineri sa razbune la momentul si in locul potrivit moartea generalului iranian Qassem Soleimani, ucis in urma unui atac american la Bagdad, scrie AFP.

Digi24: De ce au cautat oamenii pe internet Al Treilea Razboi Mondial si Franz Ferdinand, dupa uciderea generalului Soleimani de catre SUA

Uciderea generalului iranian Qasem Soleimani in Irak, de catre o drona a armatei americane a generat, cel putin in topul cautarilor Google din ultima zi, o ciudata asociere intre Al Treilea Razboi Mondial si arhiducele Franz Ferdinand a carui asasinare, la Sarajevo, in 1914, a dus la declansarea Primului Razboi Mondial), se arata intr-o analiza BBC.

Asasinarea generalului Soleimani. Lovitura data de Donald Trump a unificat si a largit randurile retelei de de rezistenta, spun expertii

Presedintele american Donald Trump voia sa distruga coloana vertebrala a taberei siite anti-americane din Orientul Mijlociu asasinandu-l pe Qassem Soleimani, arhitectul strategiei iraniene in regiune, dar aceasta lovitura a unificat si chiar a largit randurile retelei de rezistenta, potrivit expertilor, relateaza AFP.

Hezbollah - Armata americana va plati pretul pentru asasinarea generalului Soleimani

Seful Hezbollahului libanez, Hassan Nasrallah, a avertizat ca armata americana va plati pretul pentru ca l-a ucis pe generalul iranian Qassem Soleimani si pe un inalt comandant irakian intr-un atac care a avut loc vineri la Bagdad, relateaza AFP.

Uciderea generalului Soleimani. Ambasadorul SUA, convocat la MAE irakian pentru un protest fata de incalcarea suveranitatii

Ministerul de Externe irakian a anuntat ca l-a convocat duminica pe ambasadorul SUA pentru a-i transmite acestuia un protest fata de incalcarea suveranitatii Irakului, in urma raidului aerian american in care a fost ucis generalul iranian Qassem Soleimani, informeaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )