Libnet.ro
UNICEF

06:30

Zeci de morti si raniti intr-o busculada produsa de Anul Nou la Shanghai

Adevărul Adevărul,
Zeci de morti si raniti intr-o busculada produsa de Anul Nou la Shanghai

35 de persoane au fost ucise, iar alte 42 ranite intr-o busculada produsa la Shanghai in noaptea de Anul Nou, relateaza agentia Xinhua, citata de BBC News, in pagina electronica, potrivit unui bilant provizoriu. continuă pe Adevărul

Zeci de morti si de raniti intr-o busculada produsa de Anul Nou la Shanghai

35 de persoane au fost ucise, iar alte 42 ranite intr-o busculada produsa la Shanghai in noaptea de Anul Nou, relateaza agentia Xinhua, citata de BBC News, in pagina electronica, potrivit unui bilant provizoriu.

Cel putin 35 de morti si 42 de raniti intr-o busculada produsa de Anul Nou la Shanghai

Peste 35 de persoane au fost ucise, iar alte 42 ranite intr-o busculada produsa la Shanghai in noaptea de Anul Nou, relateaza agentia Xinhua, citata de BBC News, in pagina electronica.

Zeci de morti si sute de raniti, intr-o busculada produsa la Shanghai. Oamenii s-au imbulzit sa culeaga banii aruncati pe strada

Busculada care a avut loc in orasul chinez Shanghai s-a produs dupa ce persoane ramase neidentificate au aruncat bancnote false, dintr-o cladire, in mijlocul miilor de persoane care se adunasera pentru celebrarea.

China: Cel putin 35 de oameni au murit iar peste 40 au fost raniti intr-o busculada, la Shanghai (VIDEO)

Cel putin 35 de oameni si-au pierdut viata, iar peste 40 au fost raniti in noaptea de Revelion, intr-o busculada, la Shanghai, in China. Tragedia s-a produs in Piata Chenyi. Presa locala noteaza ca panica.

FOTO. GERMANIA: Cel putin patru morti si zeci de raniti, intr-un accident de autocar

Cel putin patru oameni au murit si alti 40 au fost raniti intr-un accident de autocar produs marti pe o autostrada din vestul Germaniei. Autocarul, care transporta varstnici, a iesit de pe autostrada, intre localitatile Kirchheim si Bad Hersfeld, au anunta surse din cadrul politiei.

Germania: Cel putin patru morti si zeci de raniti, intr-un accident de autocar

Cel putin patru persoane au murit, iar alte peste 40 au fost ranite intr-un accident de autocar produs marti pe o autostrada din vestul Germaniei. Autocarul a iesit de pe autostrada, intre localitatile.

Cel putin patru morti si zeci de raniti, intr-un accident de autocar produs in Germania

Cel putin patru persoane au murit, iar alte peste 40 au fost ranite intr-un accident de autocar produs marti pe o autostrada din vestul Germaniei, anunta surse din cadrul politiei, citate de AFP.

Tragedie de Anul Nou, la Shanghai

Peste 35 de persoane au fost ucise si alte 42 ranite intr-o busculada produsa in noaptea de Anul Nou, la Shanghai, relateaza agentia Xinhua, citata de BBC News, in pagina electronica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )