Libnet.ro
UNICEF

11:45

Zeci de studenti de la Facultatea de Medicina Veterinara, acuzati ca au dat mita pentru a promova examenele

Antena3 Antena3,
Zeci de studenti de la Facultatea de Medicina Veterinara, acuzati ca au dat mita pentru a promova examenele

Procurorii de la Parchetul General au dispus inceperea urmaririi penale pe numele a 40 de studenti acuzati ca au dat mita profesorului de la Facultatea de Medicina Veterinara din Bucuresti pentru a promova. continuă pe Antena3

40 de studenti, acuzati ca au dat mita profesorului de la Facultatea de Medicina Veterinara

Procurorii de la Parchetul General au dispus inceperea urmaririi penale pe numele a 40 de studenti acuzati ca au dat mita profesorului de la Facultatea de Medicina Veterinara din Bucuresti pentru a promova examenele restante. Potrivit unui comunicat al Parchetului General, cei 40 de studenti sunt cercetati pentru savarsirea infractiunilor de dare de mita si cumparare de influenta.

40 de studenti - acuzati ca au dat mita unui profesor

Procurorii de la Parchetul General au dispus inceperea urmaririi penale pe numele a 40 de studenti acuzati ca au dat mita profesorului de la Facultatea de Medicina Veterinara din Bucuresti pentru a promova examenele restante, potrivit unui comunicat al Parchetului General.

UPDATE. Mita la Facultatea de Medicina Veterinara din Capitala. Doua cadre didactice, tata si fiu, prinsi in flagrant

Unul dintre profesorii Facultatii de Medicina Veterinara din Bucuresti a fost prins cu aproape 11. 000 de lei asupra sa, primiti de la mai multi studenti, pentru a-i ajuta sa treaca examenele de restante. Banii erau primiti prin intermediul fiului sau, asistent universitar, si al unui student, transmite DIGI24.

Cine sunt profesorii de la Medicina Veterinara, tata si fiu, prinsi cu spaga de la studenti

Constantin si Ovidiu Savu, cei doi profesori, tata si fiu, de la Universitatea de Medicina Veterinara, acuzati ca luau bani de la studenti pentru a-i trece examenele, au fost dusi, vineri, la Parchet sa dea explicatii. impotriva fiului Ovidiu Savu, procurorii au declansat urmarirea penala pentru luare de mita si trafic de influenta.

UPDATE. Mita la Facultatea de Medicina Veterinara din Capitala. Un asistent universitar a fost retinut

Un asistent universitar de la Facultatea de Medicina Veterinara din Bucuresti, Constantin Sava, a fost retinut, joi noaptea, dupa ce a fost prins in flagrant luand mita. De luare de mita este acuzat si tatal acestuia, profesorul Ovidiu Sava, care va fi cercetat in libertate.

Un profesor de la Facultatea de Medicina Veterinara din Capitala a fost prins cu mita

Procurorii de la Parchetul General efectueaza joi perchezitii la Facultatea de Medicina Veterinara din Bucuresti intr-un caz de coruptie. Potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres, perchezitiile au loc dupa ce un cadru didactic a fost prins in flagrant in timp ce lua 10. 500 lei mita.

Mita uriasa primita de un profesor universitar de la Facultatea de Medicina Veterinara. Fiul sau e si el implicat

Ofiterii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul IGPR au prins joi in flagrant un profesor universitar din cadrul Facultatii de Medicina Veterinara Bucuresti, in timp ce.

Perchezitii la Facultatea de Medicina Veterinara din Bucuresti. Un cadru didactic ar fi fost prins in flagrant in timp ce lua mita

Procurorii de la Parchetul General fac joi perchezitii la sediul Facultatii de Medicina Veterinara din Bucuresti, informeazaAgerpres. Verificarile au loc intr-un caz de coruptie, un cadru.

Profesor de la Facultatea de Medicina Veterinara din Bucuresti, prins in flagrant cu mita

Procurorii de la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie au facut joi perchezitii la Facultatea de Medicina Veterinara din Bucuresti, dupa ce un cadru didactic a fost prins.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )