Libnet.ro
UNICEF

14:15

Zenit Sankt Petersburg s-a calificat in grupele Ligii Campionilor

B1 B1,
Zenit Sankt Petersburg s-a calificat in grupele Ligii Campionilor

Formatia rusa Zenit Sankt Petersburg a invins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 4-2. echipa portugheza Pacos Ferreira, in mansa retur a play-off-ului Ligii Campionilor, si s-a calificat in grupele. continuă pe B1

Steaua s-a calificat in grupele Ligii Campionilor, dupa 2-2 la Varsovia cu Legia

Steaua revine in grupele Ligii Campionilor dupa cinci ani, dupa ce a remizat in returul cu Legia Varsovia, scor 2-2. Campioana Romaniei merge mai departe datorita numarului mai mare de goluri marcate in.

Steaua s-a calificat in grupele Ligii Campionilor dupa scor 2-2 cu Legia Varsovia

Steaua a remizat marti seara cu Legia Varsovia, scor 2-2 in meciul din mansa secunda a play-off-ului Ligii Campionilor si s-a calificat in grupele competitiei. Au marcat: Radovici 27, Rzezniczak 90+4 /.

Steaua este in grupele Ligii Campionilor!

Steaua a incheiat la egalitate mansa retur din playoff-ul Ligii Campionilor, scor 2-2impotriva Legiei Varsovia, dupa 1-1 la Bucuresti, calificandu-se astfel in grupele celei mai importante competitii fotbalistice din Europa. Nicusor Stanciu si Federico Piovaccari i-au oferit Stelei un avantaj considerabil inca din startul partidei, pentru Legia punctand Radovic, in minutul 27, si Rzezniczak in prelungiri, lasand loc unei ultime faze de infarct in care polonezii au fortat un gol al calificarii. Tragerea la sorti pentru grupe are loc joi, live text pe onlinesport. ro, de la ora 18:45. Steaua incaseaza 8,6 milioane de euro pentru calificarea in grupe, alaturi de cele doua milioane pentru playoff. Steaua merge pentru prima para in grupe, dupa cinci ani, ultima calificare fiind in sezonul 2008/2009.

Stanciu vrea nume mari in grupele Ligii Campionilor

Nicusor Stanciu, jucatorul care a marcat golul de 2-0 pentru Steaua la Varsovia, a declarat ca vrea sa intalneasca doua nume mari in grupele celei mai importante competitii din fotbalul european.

Steaua in urna a patra la tragerea la sorti din grupele Ligii Campionilor. Lista adversarilor posibili

UEFA a stabilit urnele pentru tragerea la sorti a grupelor Ligii Campionilor, care are loc joi, live text pe onlinesport. ro, de la ora 18:45. Iata adversarii posibili ai Stelei.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )