Libnet.ro
UNICEF

20:30

ZF: Tot mai multi romani renunta la viata de la oras pentru cea de la tara

România Liberă România Liberă,
ZF: Tot mai multi romani renunta la viata de la oras pentru cea de la tara

Peste 100. 000 de romani renunta, anual, la viata de la oras, pentru a cea de la sat, unde incep mici afaceri sau isi construiesc case. continuă pe România Liberă

Conflict intre mai multi indivizi pe strazile din Ploiesti. Scenele au fost insotite de focuri de arma (VIDEO)

Rafuiala marti seara pe strazile din Ploiesti. Mai multi indivizi au avut de rezolvat anumite neintelegeri, in acest sens folosind sabii. in plus, in timpul altercatiei s-au auzit si.

Constanta: Mai multi localnici din comuna Valu lui Traian sustin ca angajatii primariei ar imprastia otrava pe strazi pentru a scapa de animalele abandonate (VIDEO)

Mai multi localnici din comuna constanteana Valu lui Traian sunt revoltati dupa ce au gasit in propriile curti si pe strada pungi ticsite cu otrava pentru sobolani, informeaza B1 TV. Oamenii ii.

Afacerile momentului. Care sunt cele mai profitabile domenii in care merita sa investesti acum

Tot mai multi romani lasa joburile traditionale in favoarea devenirii propriului sef. Potriviti Inc , afacerile viitorului sunt in gadgeturile pentru realitatea virtuala, dar si wellnessul corporativ. Gandind insa in prezent si in investitii.

Paradox: Strainii ne creeaza locuri de munca, dar o ducem tot mai prost

Tara noastra a beneficiat anul trecut de investitii straine mai mari decat in 2014, fiind a sasea tara de pe continent in ceea ce priveste numarul locurilor de munca nou-create. Analistii economici spun ca este o picatura intr-un ocean si ca anul acesta Brexitul ne va da mari dureri de cap.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )