Libnet.ro
UNICEF

23:45

Constanta: Mai multi localnici din comuna Valu lui Traian sustin ca angajatii primariei ar imprastia otrava pe strazi pentru a scapa de animalele abandonate (VIDEO)

B1 B1,
Constanta: Mai multi localnici din comuna Valu lui Traian sustin ca angajatii primariei ar imprastia otrava pe strazi pentru a scapa de animalele abandonate (VIDEO)

Mai multi localnici din comuna constanteana Valu lui Traian sunt revoltati dupa ce au gasit in propriile curti si pe strada pungi ticsite cu otrava pentru sobolani, informeaza B1 TV. Oamenii ii. continuă pe B1

Escrocherie la drumul mare! Mai multi romi se recomanda specialisti in reparatii si le cer locuitorilor sume de 200 de ori mai mari

Mai multi indivizi de etnie roma se recomanda drept specialisti in reparatii de jgheaburi si burlane si isi ofera serviciile la preturi mici. Prin localitatile din Banat umbla diferiti indivizi.

Bucuresti: Mai multi copaci de pe Bulevardul Kiseleff au fost taiati. Cum raspunde Primaria Capitalei

Mai multi copaci de pe Bulevardul Kiseleff din Capitala au fost taiati, ceea ce a starnit nemultumirea bucurestenilor, care au facut sesizari. in acest context, Primaria Capitalei a precizat ca arborii au fost taiati din cauza ca s-au uscat.

Al Majid Travel, unul dintre cei mai mari turoperatori din Dubai, vrea sa aduca arabi bogati in vacanta in Romania

Mai multi reprezentanti ai Al Majid Travel, unul dintre cei mai importanti turoperatori din Dubai, au venit in Romania, unde au vizitat mai multe obiective turistice din Bucuresti, Sinaia, Brasov, dar si pe litoral, urmand sa includa destinatiile in.

Arhitectii care au proiectat cea mai eco cladire din Olanda: In urma cu 10 ani, cand am vizitat prima data Romania, era pustiu

Romania a trecut prin schimbari semnificative in ceea ce priveste calitatea constructiilor fata de acum 10-12 ani, sunt de parere arhitectii care au proiectat cea mai eco cladire din Olanda, un proiect care a obtinut cea mai inalta.

Realizare: Al doilea cel mai lung pod din Europa, construit cu laminate de Galati

Combinatul siderurgic ArcelorMittal Galati a participat la unul dintre cele mai ample proiecte de infrastructura, respectiv construirea celui mai lung pod din Europa de Est, care este si unul dintre cele mai mari poduri din lume.

Invazie de tantari pe litoral. Tot mai multi copii ajung la spital, iar turistii au intrat in panica

Tantarii au invadat litoralul. La Constanta, primarul a gasit o solutie pentru turisti: sa-si cumpere creme de protectie. Si asta dupa ce autoritatile au dat numai in acest an 2 milioane de lei.

Cel mai ciudat stadion din lume: Trenul trece printre spectatori si jucatori (VIDEO)

Terenul de fotbal inclinat din judetul Bihor a fost surclasat in topul celor mai bizare baze sportive. Slovacii au construit un teren de fotbal chiar langa o linie de cale ferata, scrie.

Cea mai importanta reusita din istoria medicinei dentare. Dintii pot creste din nou.

Vizitele la stomatolog, oricat de necesare ar fi, nu sunt deloc placute, mai ales daca nu vorbim despre un simplu consult, ci despre o plombare, sau o extractie. Vestea buna este ca in viitorul apropiat, aceste.

Fujifilm X-T2 este cel mai important upgrade din clasa mirrorless

In ultimele saptamani am vazut tot mai multe zvonuri legate de atragatorul Fujifilm X-T2, dar odata cu lansarea sa oficiala, putem analiza in detaliu toate particularitatile acestui mirrorless de top. Cei de la Fujifilm au deja cativa ani in carene-au uimit cu aparate foto ce nu pot fi trecute cu vederea, datorita combinatiei foarte atragatoare [].

Cea mai asteptata reactie din showbiz! Ce a spus Oana Zavoranu despre noua functie a lui Tudy

Tudor Ionescu, cunoscut in lumea mondena pentru relatia tumultoasa avuta cu Oana Zavoranu, a fost ales viceprimar al Capitalei, ceea ce a starnit reactii care mai de care mai interesante. in.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )