Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un ziarist din Pakistan denunta acordarea premiului Nobel pentru Pace adolescentei Malala: Este o fata normala, nefolositoare

Adevărul Adevărul,
Un ziarist din Pakistan denunta acordarea premiului Nobel pentru Pace adolescentei Malala: Este o fata normala, nefolositoare

Decernarea premiului Nobel pentru Pace adolescentei pakistaneze Malala Yousafzai a fost criticata joi chiar de catre un conational al acesteia. Nu au lipsit nici mesajele sarcastice care au sugerat mai degraba ca tanara nu are nimic special pentru a primi o asemenea distinctie, scrie BBC. continuă pe Adevărul

Malala Yousafzai, laureata premiului Nobel pentru Pace, criticata in propria tara: Nu are nimic special

Decernarea premiului Nobel pentru Pace adolescentei pakistaneze Malala Yousafzai a fost criticata joi chiar de catre un conational al acesteia. Nu au lipsit nici mesajele sarcastice care au sugerat mai degraba ca tanara nu are nimic special pentru a primi o asemenea distinctie, scrie BBC.

Malala Yousafzai, laureata a Premiului Nobel pentru Pace, se afla la scoala cand au fost anuntati castigatorii

Adolescenta din Pakistan care a fost desemnata castigatoare a premiului Nobel pentru Pace se afla la scoala, vineri diminea, cand s-au decernat premiile, scrie AFP. Purtatorul de cuvant al companiei de relatii .

Militantii pentru drepturile animalelor ii critica pe castigatorii premiului Nobel pentru medicina

Militantii pentru drepturile animalelor au criticat acordarea premiului Nobel pentru medicina unor cercetatori care isi realizeaza experimentele pe creierele unor soareci, informeaza Mediafax.

Malala, laureata Premiului Nobel pentru Pace: a supravietuit unui atac taliban si a luptat pentru educatie

Malala Yousafzai, pakistaneza de doar 17 ani care a supravietuit unui atac al talibanilor, a devenit vineri cea mai tanara laureata a Premiului Nobel pentru Pace, ea fiind o militanta pentru dreptul femeilor la educatie si un simbol mondial al luptei.

Scriitorul francez Patrick Modiano este laureatul premiului Nobel pentru Literatura 2014

Scriitorul francez Patrick Modiano este castigatorul premiului Nobel pentru Literatura 2014, pentru arta memoriilor, prin care a evocat cele mai greu de inteles destine umane si a dezvaluit universul tarilor.

Cine este Stefan W. Hell, cercetatorul de origine romana laureat al premiului Nobel pentru Chimie pe 2014

Cercetatorul Stefan W. Hell, unul dintre cei trei laureati ai premiului Nobel pentru chimie pe 2014, s-a nascut pe 23 decembrie 1962, in Romania, la Arad, si este membru de onoare al Academiei Romane din anul.

Ultimii zece castigatori ai Premiului Nobel pentru Pace

Premiul Nobel pentru Pace pe anul 2014, a fost acordat, vineri, tinerei pakistaneze Malala Yousafzai si indianului Kailash Satyarthi, a anuntat vineri Comitetul Nobel norvegian. Printre numele vehiculate au fost si Edward Snowden si Papa Francisc, dupa.

Malala Yousafzai si Kailash Satyarthi, laureatii Premiului Nobel pentru Pace pe 2014

Premiul Nobel pentru Pace pe anul 2014 a fost atribuit, vineri, tinerei pakistaneze in varsta de 17 ani Malala Yousafzai si indianului Kailash Satyarthi, a anuntat Comitetul Nobel norvegian. Distinctia le-a fost.

Malala Yousafzai si Kailash Satyarthi, laureatii Premiului Nobel pentru Pace pe 2014

Premiul Nobel pentru Pace pe anul 2014 a fost atribuit, vineri, tinerei pakistaneze Malala Yousafzai si indianului Kailash Satyarthi, a anuntat Comitetul Nobel, citat de nobelprize. org. Malala Yousafzai, militanta.

Scriitorul Patrick Modiano, laureatul premiului Nobel pentru literatura pe anul 2014

Francezul Patrick Modiano a primit premiul Nobel pentru literatura pe anul 2014, a anuntat, joi, Comitetul Nobel din cadrul Academiei regale de stiinte din Suedia. Modiano, in varsta de 69 de ani, este al.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )