Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ziua alegerilor europarlamentare: Prezenta peste asteptari, putine indicii de frauda

Hotnews Hotnews,
 Ziua alegerilor europarlamentare: Prezenta peste asteptari, putine indicii de frauda

Participarea la vot la alegerile europarlamentare de duminica a fost de 32,16%, semnificativ mai mare decit la precedentele europarlamentare 27,21%). Urnele de vot s-au deschis la ora 7. 00 si s-au inchis la ora 21. 00, rezultatele preliminare a 5 sondaje realizate la urne aratind ca alianta PSD-PC-UNPR a cistigat detasat - cu scoruri estimate de peste 40%. Estimarile arata ca PMP a obtinut intre 6-7%, ca Mircea Diaconu a intrat in Parlamentul European, iar PNL si PDL s-au clasat mult sub tintele asumate. Scrutinul a fost marcat de incidente minore. Vezi in articol cele mai importante momente ale zilei. continuă pe Hotnews

FOTO Mos Ion Frangolea, vasluianul care a implinit 100 de ani in ziua alegerilor europarlamentare

Intr-un satuc uitat de lume din judetul Vaslui, unul dintre cei mai longevivi romani a fost serbat cu prilejul implinirii unui secol de existenta, chiar in ziua alegerilor europarlamentare. Ioan Frangulea este cetatean european numai cu numele, civilizatia fiind la fel de departe de el ca ziua in care s-a nascut.

FOTO Mos Ion Frangolea, vasluianul care a votat in toate regimurile. in ziua alegerilor europarlamentare, a implinit 100 de ani

Intr-un satuc uitat de lume din judetul Vaslui, unul dintre cei mai longevivi romani a fost serbat cu prilejul implinirii unui secol de existenta, chiar in ziua alegerilor europarlamentare. Ioan Frangulea este cetatean european numai cu numele, civilizatia fiind la fel de departe de el ca ziua in care s-a nascut.

RCSRDS lasa Casa Presei FARA INTERNET in ziua alegerilor europarlamentare

Incident ciudat in ziua votului pentru europarlamentare. Casa Presei a ramas fara internet. Mai exact, jurnalistul DC News, Bogdan Chirieac, a explicat ca nu exista internet in toata cladirea si ca.

Siguranta publica in ziua alegerilor, asigurata de peste 50.000 de angajati din Ministerul Afacerilor Interne

Ordinea si siguranta publica in ziua alegerilor europarlamentare de duminica vor fi asigurate de peste 50. 000 de politisti, jandarmi, politisti de frontiera si pompieri, a anuntat, joi, ministrul Afacerilor Interne MAI), Gabriel Oprea.

Europarlamentare 2014: FOTO REPORTAJ in comuna doljeana Breasta in ziua alegerilor europarlamentare: Bruxelles este la Bucuresti, iar astazi nu stiu ce votam

Locuitorii comunei Breasta recunosc cu zambetul pe buze ca nu stiu ce alegeri au loc pe data de 25 mai. Oamenii au declarat ca Bruxelles este la Bucuresti, iar persoanele care se afla pe listele electorale au biroul la Parlamentul Romaniei.

Exit-Poll europarlamentare: USD peste 40%, PMP trece pragul electoral cu peste 6%. PNL 15%, PDL 12%, UDMR 6%. Mircea Diaconu obtine un mandat ca independent

Toate exit-poll-urile prezentate la incheierea alegerilor europarlamentare din Romania dau drept castigatoare detasata alianta USD, cu peste 40% din voturi. Pe locul doi se situeaza liberalii, cu aproximativ.

Marea Britanie si Olanda au dat startul alegerilor europarlamentare

In Marea Britanie si Olanda s-a dat startul alegerilor europarlamentare. Fostele imperii maritime nu sunt doar in avangarda procesului electoral, ci si in fruntea desantului eurosceptic pregatit sa ia cu asalt Parlamentul European.

Romania alege. Mic indreptar pentru ziua alegerilor

Maine, Romania alege. Candidatii pentru alegerile europarlamentare, dar si cei care se lupta pentru un loc in parlamentul Romaniei, sau pentru un loc de primar asteapta populatia la urne. Ce au voie sa faca si ce este interzis intr-o sectie de votare?.

Recomandarile Bisericii Ortodoxe Romane in preajma alegerilor europarlamentare

Biserica Ortodoxa Romana BOR) recomanda clerului si credinciosilor ortodocsi ca, in calitate de cetateni europeni, sa participe la alegerile europarlamentare, informeaza Agerpres. in perspectiva.

Adevarul despre ziua alegerilor. Tabloul complet al alegerilor pentru Europa, pe adevarul.ro

Duminica, 25 mai, este o zi cruciala pentru Europa si pentru Romania. Este ziua in care noi, romanii, ii alegem pe cei care sa ne apere interesele la Bruxelles, dar si ziua in care hotaram cine are cele mai mari sanse sa devina presedinte al Romaniei.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )