Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ziua Armatei Romane. Premierul Dacian Ciolos a fost prezent la ceremonia de la Mormantul Ostasului Necunoscut din Parcul Carol, Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Ziua Armatei Romane. Premierul Dacian Ciolos a fost prezent la ceremonia de la Mormantul Ostasului Necunoscut din Parcul Carol, Bucuresti

Pe 25 octombrie este celebrata Ziua Armatei Romane, implinindu-se 72 de ani de cand armata a eliberat ultima localitate aflata sub ocupatie straina 25 octombrie 1944) - orasul Carei, . continuă pe România Liberă

Premierul Dacian Ciolos l-a numit pe Mihai Tamaian secretar de stat in Ministerul Transporturilor

Premierul Dacian Ciolos a semnat decizia prin care l-a numit secretar de stat in Ministerul Transporturilor pe Mihai Tamaian, director de cabinet in cadrul aceluiasi minister si membru neexecutiv in Consiliul de Administratie al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti. Decizia a fost publicata in Monitorul Oficial.

Premierul Dacian Ciolos, prima reactie dupa negocierile cu liberalii: Sunt deschis acestei propuneri. Singura mea implicare va fi pentru promovarea Platformei Romania 100

Premierul Dacian Ciolos a declarat ca este deschis la propunerea PNL de a raman premier si dupa alegerile parlamentare din 11 noiembrie, insa a anuntat ca nu se va amesteca in campania electorala a formatiunii politice.

Premierul Dacian Ciolos revine in Salaj. Este a doua vizita de lucru pe care o face in judetul natal

Primul-ministru Dacian Ciolos va fi prezent, vineri, 28 octombrie, la Zalau, cu prilejul unei vizite de lucru in judetul Salaj.

Prefectul Claudiu Pop: Ziua Armatei romane este legata efectiv de Transilvania, leaganul genezei si evolutiei istorice a poporului roman

O ceremonie militara si religioasa a fost organizata la Statuia Ostasului Roman din Oradea cu ocazia sarbatoririi Zilei Armatei Romane, in data de 25 octombrie.

Traficul in Bucuresti va fi restrictionat marti, de Ziua Armatei Romane

Marti, 25 octombrie, cu prilejul Zilei Armatei Romane, in centrul Bucurestiului va fi desfasurata o serie de ceremonii, iar traficul rutier va fi restrictionat, potrivit Brigazii de Politie Rutiera,.

Dacian Ciolos, reactie dupa eliminarea a 102 taxe: M-as bucura ca cei care au decis aceste lucruri sa vina sa ne spuna la ce se gandesc in viitor. Daca ar exista o perspectiva, cel putin si pentru TVR, atunci am putea discuta altfel (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos a avut marti o prima reactie dupa ce mega-proiectul lui Liviu Dragnea ce vizeaza eliminarea a 102 taxe a fost votat in unanimitate, in Camera Deputatilor. Seful.

Dacian Ciolos: E usor sa tai taxe si poate sa fie chiar impresionant, din punct de vedere electoral, dar trebuie sa te gandesti si ce pui in loc

Premierul Dacian Ciolos a declarat, marti, ca va decide, in functie de analiza ministerelor responsabile, daca va ataca la Curtea Constitutionala anumite elemente din legea initiata de Liviu Dragnea de eliminare a unor taxe nefiscale, sustinand ca eliminarea taxei radio-tv este in afara legii, informeaza Mediafax. Premierul a aratat ca fondurile adunate prin unele taxe sunt folosite pentru a finanta programe precum RABLA sau Casa Verde, astfel incat, in lipsa acestor taxe, trebuie gasita o modalitate de finantare pentru ca ele sa continue.

Dacian Ciolos, despre decizia Palamentului de a elimina taxa radio-tv: in momentul de fata, suntem in afara legii

Premierul Dacian Ciolos sustine ca independenta televiziunii si a radioului public tin si de sursa de finantare, astfel ca decizia Parlamentului de a elimina taxa radio-tv plaseaza situatia financiara a celor doua societati in afara legii.

Liviu Dragnea: Acest guvern, aceasta coalitie, nu sustine interesele romanilor. Klaus Iohannis si Dacian Ciolos lucreaza la ordinele conducerii PNL (VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a atacat marti, la sedinta Comitetului Executiv al PSD, pe presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos in contextul in sesizarii Curtii Constitutionale de.

Dacian Ciolos: Obiectivul e sa finalizam autostrada Pitesti - Sibiu in 2021, cel tarziu in 2022, daca ne tinem de calendar

Premierul Dacian Ciolos, care a vizitat marti Centrul Tehnic Titu al Grupului Renault, a afirmat ca obiectivul guvernului este sa finalizeze autostrada Pitesti - Sibiu cel tarziu in 2022, daca ne tinem de calendar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )