Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ziua Copilului. 7 idei care vor transforma 1 iunie intr-una din cele mai frumoase amintiri ale copilariei

Adevărul Adevărul,
Ziua Copilului. 7 idei care vor transforma 1 iunie intr-una din cele mai frumoase amintiri ale copilariei

1 iunie bate la usa si parintii se grabesc sa cumpere cele mai frumoase jucarii pentru pitici, considerand ca astfel ii vor face fericiti. Asa cum parintii au avut prilejul sa observe de nenumarate ori, copiii isi pierd rapid interesul fata de astfel de cadouri. Prin urmare, dincolo de clasica jucarie, iata cum puteti sa le oferiti momente care se vor transforma in cele mai frumoase amintiri din copilarie. continuă pe Adevărul

Dependenti de Adrenalina: Ziua Copilului, sarbatoare la aerodrom! Aeroclubul Romaniei invita copiii la Clinceni Airshow

Aeroclubul Romaniei organizeaza sambata, 30 Mai, Clinceni Airshow, un eveniment aviatic dedicat copiilor, pe care ii asteapta sa celebreze la aerodrom, in avans, ziua de 1 Iunie. Cei mici, dar si parintii fascinati de zbor, se vor putea bucura de evolutiile pilotilor invitati sa performeze printre nori si de acrobatiile spectaculoase, efectuate cu aeronave romanesti dintre cele mai cunoscute.

Ziua Copilului va fi sarbatorita in Buzau prin mai multe concursuri si spectacole organizate de Consiliul Judetean

Consiliul Judetean Buzau organizeaza la sfarsitul acestei saptamani o serie de evenimente cu ocazia Zilei Internationale a Copilului. Spectacolele si concursurile sportive, cele mai multe organizate in parcurile Crang si Tineretului, vor incepe mai devreme de 1 iunie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )