Libnet.ro
UNICEF

18:15

De Ziua Femeii, 3 colectii masculine

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
De Ziua Femeii, 3 colectii masculine

Artmark continua sa exploreze. Si sarbatoreste ziua universala a sexului frumos si puternic prin alternative expozitionale. Astfel, domnii intuitivi si cu un simt al frumosului desavarsit isi pot sarbatori jumatatea mai buna printr-o vizita-surpriza intr-un Palat al artelor, in care timpul se opreste in loc, iar atmosfera intima asigura un cadru perfect pentru evadarea . continuă pe Ceaşca de Cultură

IRES: Sase din zece romani sarbatoresc Ziua Femeii

Romanii sarbatoresc Ziua Femeii si obisnuiesc sa ofere cadouri cu aceasta ocazie, arata un studiu IRES, intitulat Ziua Femeii - perceptii si reprezentari. Cercetarea arata ca sase din 10 romani sarbatoresc Ziua Femeii, iar opt din 10 ofera cadouri de 8 martie.

Loredana lanseaza de Ziua Femeii piesa Venus si Marte!

Loredana continua cu lansarile in luna martie si ne daruieste piesa Venus si Marte. De martisor, diva Loredana a lansat piesa Mirosi a dragoste, iar azi, cu ocazia zilei internationale a femeii, artista lanseaza piesa-cadou, Venus si Marte, o piesa compusa de Catalin Dascalu si Loredana. Vedeta dedica aceasta piesa mamelor, femeii creatoare de viata.

8 Martie: Ce nu stiai despre Ziua femeii

La 8 Martie, in Romania, dar si in alte multe tari, se serbeaza Ziua femeii. Mai mult, in tara noastra, pe 8 martie nu se sarbatoreste doar Femeia ci si sau mai ales) Mama. Te-ai intrebat vreodata care este istoricul.

Nu sunt zgarcit, am principii noi! Cum vrea Dani Otil sa scape de Ziua femeii!

Nu sunt zgarcit, am principii noi, spune Dani Otil. Dani Otil, prezentator la Neatza cu Razvan si Dani, vrea sa scape de Ziua Femeii. Dani spune ca nu vrea sa sarbatoreasca absolut deloc 8 martie.

Simona Halep, mesaj emotionant de Ziua Femeii

De ziua internationala a femeii, mai multe sportive au spus, pentru pagina de Facebook a asociatiei tenisului feminin WTA), cine sunt femeile pe care le considera drept modele. Simona Halep a profitat de ocazie pentru a-i multumi mamei sale pentru tot ce a invatat-o, transmite Digi24.

Turcia: Ziua Femeii, cu gloante de cauciuc

Politia turca a retinut pentru scurt timp cel putin o femeie si a tras cu gloante de cauciuc pentru a dispersa o multime de sute de persoane ce incercau sa marcheze Ziua Internationala a Femeii duminica in centrul orasului Istanbul, relateaza Reuters, citata de Agerpres.

Politia din Istanbul a tras cu gloante de cauciuc pentru a dispersa o manifestatie de Ziua Femeii

O manifestatie organizata la Istanbul cu ocazia Zilei Femeii a fost intrerupta de fortele de ordine, care au tras cu gloante de cauciuc pentru a-i dispersa pe participantii la eveniment, dupa ce organizatorii au ignorat ordinul ce interzicea adunarea publica din motive de securitate.

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )