Libnet.ro
UNICEF

05:45

Ziua Nationala a Romaniei la Alba Iulia. Evenimentele zilei de 1 Decembrie in orasul Marii Uniri

Adevărul Adevărul,
Ziua Nationala a Romaniei la Alba Iulia. Evenimentele zilei de 1 Decembrie in orasul Marii Uniri

Ceremonialuri oficiale, masa populara, concerte si focuri de artificii. Acestea sunt, pe scurt, punctele manifestarilor ce au loc la Alba Iulia astazi, 1 Decembrie 2017, in cinstea Zilei Nationale a Romaniei. continuă pe Adevărul

Premiera negativa de Ziua Nationala. in Alba Iulia nu s-a mai organizat o parada militara

Ziua Nationala vine cu o alta premiera negativa. in orasul in care s-a infaptuit Marea Unire nu va mai fi organizata o parada militara, ci doar o defilare la care vor participa in jur de 300.

Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita la la Alba Iulia. Parada militara, de la ora 13.00, concerte de muzica usoara si populara

In orasul istoric Alba-Iulia, sarbatorirea Zilei Nationale incepe de la ora 9. 00 si se va desfasura pana noaptea tarziu. Parada militara va incepe la ora 13:00, apoi cei aflati in orasul unirii au parte de concertele de muzica usoara si populara. Un moment important este la ora 19. 00 cand are loc deschiderea festiva a Anului Centenar.

Zeci de jandarmi participa la Ziua Nationala a Romaniei

Jandarmii damboviteni vor participa vineri, 1 decembrie, in Piata Tricolorului din municipiul Targoviste la ceremonialul militar si religios organizat de Ziua Nationala cu un dispozitiv pentru defilare, iar sefii structurilor Ministerului Afacerilor Interne din judet vor depune o coroana de flori la Monumentul Eroilor.

Un roman de etnie maghiara alearga de la Aiud la Alba Iulia, in cinstea Zilei Nationale

Ultramaratonistul Polgar Levente, care, asa cum spune, poarta in el doua etnii, romana si maghiara, va alerga pentru al treilea an consecutiv, de 1 Decembrie, pe traseul Aiud - Alba Iulia, pana la, in mod simbolic, Sala Unirii, el lansand si o invitatie oricui doreste sa i se alature in acest gest prin care isi arata respectul fata de Ziua Nationala a Romaniei, scrie Agerpres.

Sportivul roman de etnie maghiara care alearga de la Aiud la Alba Iulia, de Ziua Nationala a Romaniei

Sportivul roman de etnie maghiara Polgar Levente va alerga vineri dimineata, 1 decembrie, pentru al treilea an consecutiv distanta de circa 30 de km dintre Aiud si Alba Iulia. Levi se va opri pe scarile Salii Unirii, unde va marca impreuna cu ceilalti participanti la manifestari, Ziua Nationala a Romaniei.

Programul complet al manifestarilor de Ziua Nationala a Romaniei. Ce premiere sunt anuntate in capitala Moldovei

Institutiile publice si-au anuntat programul evenimentelor pe care le-au programat pentru 1 Decembrie. Si la Iasi va fi o parada militara, orasul alaturandu-se defilarilor din Alba Iulia si Bucuresti. Cu aceasta ocazie, sunt anuntate mai multe modificari in transportul public.

Cum s-a desfasurat ziua Marii Uniri de la Alba Iulia. Programul evenimentului din 1918: Locul cel mai istoric al neamului va asteapta cu bratele deschise

Programului zilei de 1 Decembrie 1918, cand s-a hotarat, la Alba Iulia, unirea Transilvaniei cu Romania, a fost intocmit de un comitet aranjator. Organizatorii au stabilit trasee speciale pentru toti cei care urmau sa ajunga la Alba Iulia pentru a sarbatori marele eveniment istoric.

Parada militara de Ziua Nationala a Romaniei, in Baia Mare

Baimarenii vor avea ocazia sa vada o ceremonie militara, cu folosirea tehnicii si echipamentelor din dotarea structurilor militare din Garnizoana Baia Mare. Evenimentul este organizat cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in data de 1 Decembrie.

VIDEO Au alergat 33 de kilometri, de la Aiud la Alba Iulia, in cinstea Zilei Nationale. Roman de etnie maghiara: Port cu mandrie tricolorul romanesc

Un grup de aproximativ 20 de persoane, constituit la initiativa sportivului Levente Polgar, a alergat vineri dimineata 33 de kilometri, de la Aiud la Alba Iulia, in cinstea Zilei Nationale a Romaniei. Pe traseu s-a alaturat grupului un alt sportiv foarte cunoscut, Avram Iancu, cel care a strabatut Dunarea inot.

FOTO VIDEO Parada 1 decembrie 2017. Ziua Nationala a Romaniei, celebrata la Craiova prin mai multe evenimente, manifestatii, dar si traditionala parada militara

Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita pe 1 Decembrie 2017, este celebrata la Craiova prin mai multe evenimente, manifestatii, dar si traditionala parada militara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )