Libnet.ro
UNICEF

10:15

ZIUA NATIONALA A ROMANIEI. Mesaje de ZIUA NATIONALA A ROMANIEI

Antena3 Antena3,
 ZIUA NATIONALA A ROMANIEI. Mesaje de ZIUA NATIONALA A ROMANIEI

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Hans Klemm, a transmis Romaniei toate urarile de bine cu ocazia Zilei Nationale, evocand totodata sacrificiul. continuă pe Antena3

Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita la Alexandria. Sute de alexandreni au asistat la parada militara

Ziua Nationala a Romaniei a fost marcata la Alexandria, ca in fiecare an, printr-o ceremonie militara. Sute de alexandreni, cu mic cu mare, au iesit in strada pentru a asista la parada. De Ziua Nationala, teleormanenii sunt invitati la un spectacol de muzica usoara si populara.

Parada de 1 Decembrie 2017. Programul manifestatiilor de Ziua Nationala a Romaniei din Craiova

De Ziua Nationala a Romaniei, craiovenii sunt invitati incepand cu ora 10. 00 sa sarbatotreasca ziua de 1 Decembrie in centrul orasului.

FOTO VIDEO Peste 2.000 de zalauani au sarbatorit in strada Ziua Nationala a Romaniei

Ziua Nationala a Romaniei a fost marcata si in acest an printr-o serie de activitati, din care nu a lipsit traditionala parada militara.

Darren Cahill, mesaj in romana de Ziua Nationala a Romaniei: Tara minunata. Oameni buni

Australianul Darren Cahill, antrenorul liderului WTA, Simona Halep, a transmis pe retelele de socializare un mesaj in limbile engleza si romana de Ziua Nationala a Romaniei.

FOTO VIDEO Parada 1 Decembrie 2017. Ziua Nationala a Romaniei, celebrata la Craiova prin traditionala parada militara

Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita pe 1 Decembrie 2017, este celebrata la Craiova prin mai multe evenimente, manifestatii, dar si traditionala parada militara.

FOTO VIDEO Parada 1 decembrie 2017. Ziua Nationala a Romaniei, celebrata la Craiova prin mai multe evenimente, manifestatii, dar si traditionala parada militara

Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita pe 1 Decembrie 2017, este celebrata la Craiova prin mai multe evenimente, manifestatii, dar si traditionala parada militara.

Premierul Mihai Tudose anunta ca va participa la parada de Ziua Nationala a Romaniei si va sta in tribuna oficiala

Premierul Mihai Tudose a anuntat, joi, ca va participa la parada de Ziua Nationala a Romaniei, urmand sa stea in tribuna oficiala alaturi de toate oficialitatile prezente.

Sportivul roman de etnie maghiara care alearga de la Aiud la Alba Iulia, de Ziua Nationala a Romaniei

Sportivul roman de etnie maghiara Polgar Levente va alerga vineri dimineata, 1 decembrie, pentru al treilea an consecutiv distanta de circa 30 de km dintre Aiud si Alba Iulia. Levi se va opri pe scarile Salii Unirii, unde va marca impreuna cu ceilalti participanti la manifestari, Ziua Nationala a Romaniei.

Zeci de jandarmi participa la Ziua Nationala a Romaniei

Jandarmii damboviteni vor participa vineri, 1 decembrie, in Piata Tricolorului din municipiul Targoviste la ceremonialul militar si religios organizat de Ziua Nationala cu un dispozitiv pentru defilare, iar sefii structurilor Ministerului Afacerilor Interne din judet vor depune o coroana de flori la Monumentul Eroilor.

VIDEO Mii de oameni au asistat la parada militara si a portului popular din centrul municipiului, de Ziua Nationala a Romaniei

Peste 3. 000 de localnici au asistat la evenimentele dedicate Zilei Nationale a Romaniei, organizate in municipiul Deva. O defilare militara urmata de parada portului popular au fost cele mai asteptate momente ale zilei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )