Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ziua Z pentru Franklin Templeton la Fondul Proprietatea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ziua Z pentru Franklin Templeton la Fondul Proprietatea

Actionarii Fondului Proprietatea vor decide, astazi, daca acorda un nou mandat de administrare companiei Franklin Templeton, mandat pentru care compania americana pare sa fi pus totul la bataie. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE: Mandatul Franklin Templeton la Fondul Proprietatea a fost prelungit

Update: Franklin Templeton va administra pentru inca cel putin doi ani Fondul Proprietatea, dupa ce majoritatea covarsitoare a actionarilor prezenti la AGA de vineri au aprobat prelungirea mandatului.

ASF si brokerii au castigat: Fondul Proprietatea nu se mai listeaza la Varsovia

Franklin Templeton a renuntat la ideea de a lista FP la Varsovia si urmeaza ca in primul trimestru al anului viitor sa faca o noua propunere privind piata pe care sa fie cotate actiunile Fondului, iar printre bursele vizate este bursa de la Londra sau.

Mandatul de administrator al Franklin Templeton, prelungit in principiu

Update 17:18 Comitetul Reprezentantilor FP saluta progresul inregistrat in cresterea valorii de piata a Fondului Comitetul Reprezentantilor Fondului Proprietatea a luat act cu satisfactie de aprobarea in principiu a reinnoirii mandatului Franklin Templeton de Administrator Unic si Administrator al Fondului, se arata intr-o declaratie a comitetului remisa redactiei.

Fondurile Franklin Templeton continua sa cumpere actiuni Petrom

Mai multe fonduri de investitii, administrate de Franklin Templeton FT), au cumparat, saptamana trecuta, patru pachete de actiuni Petrom SNP), totalizand 49. 000 titluri SNP, potrivit unor notificari transmise Bursei de Valori Bucuresti.

Franklin Templeton a cumparat actiuni OMV Petrom de 20,7 milioane lei

Patru fonduri administrate de Franklin Templeton au cumparat, vineri, 49,346 milioane de actiuni OMV Petrom, vandute de Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), la pretul de 0,42 lei/titlu, platind cumulat 20,7 milioane lei, potrivit unor rapoarte transmise Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Fondurile Franklin Templeton au cumparat de la BERD actiuni Petrom

Patru fonduri administrate de compania americana Franklin Templeton au cumparat 5,37% din actiunile OMV Petrom SNP) vandute saptamana trecuta de BERD, platind cumulat 20,7 milioane lei 4,6 milioane euro) pentru participatiile care insumeaza 0,087%.

Fondul Proprietatea: statul va incasa 700 - 900 milione lei din taxa pe stalp, ceea ce va afecta dividendele oferite de companii

Fondul Proprietatea FP) estimeaza ca statul va incasa din taxa pe constructii speciale intre 700 milioane lei si 900 milioane lei, mult peste suma avansata de autoritati, de aproape 500 milioane lei.

Sefii Fondul Proprietatea se intalnesc joi cu reprezentantii Guvernului, FMI si ai companiilor din portofoliu

Fondul Proprietatea FP) desfasoara in perioada 20-22 noiembre Zilele Analistilor si Investitorilor, la care vor participa printre altii oficiali din Guvernul Romaniei, ai ambasadei SUA, din cadrul companiilor din portofoliu, dar si din cadrul.

Actiunile Fondul Proprietatea bat inca un record pe Bursa

Bursa de la Bucuresti a crescut marti cu 0,76%, intr-o piata al carui rulaj a fost asigurat in principal de cateva actiuni lichide si unde investitorii au ridicat pretul titlurilor Fondului Proprietatea FP) la un nou maxim istoric, scrie Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )