Libnet.ro
UNICEF

18:45

Ziua Regalitatii, sarbatorita duminica printr-un maraton,un semimaraton si un cros

B1 B1,
Ziua Regalitatii, sarbatorita duminica printr-un maraton,un semimaraton si un cros

Ziua Regalitatii 10 mai) va fi sarbatorita in Capitala printr-un maraton pe distanta de 42 de kilometri, un semimaraton de 21 de kilometri si un cros de 10,5 kilomet. Startul celor trei probe se va da la. continuă pe B1

Ziua Regalitatii. Weekend plin de evenimente organizate de Casa Regala a Romaniei

Ziua Regalitatii este sarbatorita pe 10 mai. Anul acesta, Casa Regala a Romaniei organizeaza atat sambata, cat si duminica evenimente speciale pentru sarbatoarea regalitatii din Romania. Printre acestea se numara si un maraton de peste 10 kilometri, organizat duminica.

Dincolo de Stiri. 10 mai, Ziua Regalitatii. Sa ne traiti, majestate!

La 10 mai 1866, Carol I devenea domnitor al Romaniei. Tot la 10 mai, dar in 1881, Romania devenea regat. Romanii au sarbatorit ziua nationala a Romaniei pe 10 mai din 1867 pana in 1947. in.

Ziua Europei, sarbatorita in Bucuresti, cu muzica unor fanfare din Scotia, Italia si Franta

Ziua Europei va fi sarbatorita in acest an la Bucuresti. Mai multe fanfare europene, venite din Scotia, Italia, Ungaria si Franta, vor sustine recitaluri in puncte cheie ale Capitalei, precum parcurile.

Ziua Europei, sarbatorita la Cotroceni. Traian Basescu, absent de la eveniment

Fostii presedinti au fost invitati sa sarbatoreasca Ziua Europei alaturi de Majestatea Sa Regele Mihai si de diplomatii straini la Bucuresti. Traian Basescu a refuzat invitatia la CotroceniLa.

Ziua Europei, sarbatorita la Bucuresti. Momente artistice de muzica si dans, in 15 statii de metrou

Un tren de metrou cu simbolurile europene va circula, vineri si sambata, pe magistralele bucurestene pentru a marca Ziua Europei la Bucuresti, iar 15 statii vor purta numele statelor membre ale Uniunii Europene. Trenul va circula in intervalul orar 10.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )