Libnet.ro
UNICEF

22:00

Zmeura de Aur 2015. Lista completa a nominalizarilor: Cameron Diaz are trei sanse sa devina cea mai proasta actrita

Adevărul Adevărul,
Zmeura de Aur 2015. Lista completa a nominalizarilor: Cameron Diaz are trei sanse sa devina cea mai proasta actrita

Zmeura de Aur 2015. Blockbusterul SF Transformers: Age of Extinction/ Transformers: Exterminarea conduce topul nominalizarilor la cea de-a 35-a editie a premiilor Zmeura de Aur, cu sapte mentiuni, in timp ce actrita americana Cameron Diaz a primit trei nominalizari pentru interpretare. continuă pe Adevărul

Planuri mari! Cameron Diaz dezvaluie cum a devenit sotia lui Benji Madden

S-a maritat cu o saptamana in urma, iar Cameron Diaz este pusa pe fapte mari cu Benji Madden, chitaristul de la Good Charlotte.

Globurile de Aur 2015: lista castigatorilor. Boyhood si The Grand Budapest Hotel, cele mai bune filme

Globurile de Aur 2015. Filmul Boyhood, in regia lui Richard Linklater, a fost desemnat anul acesta cel mai bun film drama, iar premiul pentru cel mai bun film-comedie a revenit productiei The Grand Budapest Hotel, regizata de Wes Anderson. De asemenea, in cadrul celei de-a 72-a editii a Globului de Aur au fost recompensati si actorii Eddie Redmayne si Julianne Moore, la categoria cel mai bun rol masculin, respectiv, feminin, intr-o drama.

Hairstylistul Cristi Pascu da verdictul! Cele mai (ne)inspirate coafuri la Globurile de Aur 2015!

De la cofuri simple, la coafuri sofisticate, toate s-au regasit la editia de anul acesta a Globurilor de Aur. Hairstylist-ul Cristi Pascu a analizat aparitia divelor de la Hollywood si iti spune care sunt cele mai inspirate si neinspirate coafuri.

Globurile de Aur 2015: aparitii stralucitoare, decolteuri generoase si greseli vestimentare

Globurile de Aur 2015. Considerata o ceremonie mult mai amuzanta decat Oscarurile, gala Globurile de Aur a fost si un eveniment foarte. colorat. Cel putin din punct de vedere vestimentar, caci starurile au defilat pe covorul rosu in tinute extravagante si stralucitoare. Au fost vedete foarte bine imbracate la Globurile de Aur 2015, dar si cateva erori vestimentare.

Nadia Comaneci a asistat la gala Globurile de Aur 2015: Fosta gimnasta s-a fotografiat cu numeroase vedete (FOTO)

Nadia Comaneci a fost prezenta la gala Globurile de Aur 2015, desfasurata duminica seara la Los Angeles. Fosta gimnasta a postat pe contul de Facebook mai multe fotografii in care apare alaturi de sotul ei,.

Tendinte in materie de bijuterii la Globurile de Aur 2015!

Luni seara, pe covorul rosu al Globurilor de Aur 2015, starurile nu s-au intrecut doar in tinute care mai de care mai spectaculoase, ci si in bijuterii din cele mai prestioase! Iata in continuare pentru ce tipuri de bijuterii au optat vedetele, dand tonul tendintelor pentru acest an.

Castigatori Globurile de Aur 2015. Care au fost marii perdanti

Castigatori Globurile de Aur 2015. Cea de-a 72-a editie a premiilor Globul de Aur a fost una fericita pentru cei ce meritau o victorie, inclusiv actorul american Kevin Spacey, care a castigat pentru prima data, desi a fost nominalizat de opt ori in ultimii ani. Totusi, nu toti au fost la fel de norocosi, printre marii perdanti numarandu-se filmele The Imitation Game/ Jocul codurilor si Birdman/ Omul Pasare sau Virtutea nesperata a ignorantei.

Globurile de aur 2015: cele mai bune filme. Trailere oficiale

Globurile de Aur 2015. Cele mai bune filme desemnate in cadrul Galei desfasurate duminica noapte la Globurile de Aur in 2015 au fost Boyhood, pelicula in regia lui Richard Linklater, si productia The Grand Budapest Hotel, regizata de Wes Anderson.

Globurile de Aur 2015. Care sunt marii favoriti ai acestei editii

Globurile de Aur 2015 isi desemneaza in aceasta seara castigatorii. Cu doar cateva ore inainte de anuntarea laureatilor, presa americana anunta marii favoriti din acest an: filmele Birdman si Boyhood, dar si actorii Jennifer Aniston si Benedict Cumberbatch.

The Grand Budapest Hotel si Boyhood, cele mai bune filme la Globul de Aur 2015: Vezi lista completa a castigatorilor

The Grand Budapest Hotel si Boyhood au fost desemnate cel mai bun film-comedie, respectiv cel mai bun film-drama, la cea de-a 72-a gala a premiilor Globul de Aur, care a avut loc duminica seara, la Beverly.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2059 seconds )