Libnet.ro
UNICEF

22:15

10 afaceri sociale care vor sa schimbe Romania. Fiecare primeste finantare de 32.000 de euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
10 afaceri sociale care vor sa schimbe Romania. Fiecare primeste finantare de 32.000 de euro

OMV Petrom a selectat cei 10 castigatori ai celei de-a doua editii a competitiei de afaceri sociale Fabricat in Tara lui Andrei, fiecare business primind o finantare de 32. 000 de euro si consultanta de business. continuă pe Wall-Street Ro

FOTO 350.000 de euro pentru comunitati: OMV Petrom creeaza 10 afaceri sociale prin programul Fabricat in Tara lui Andrei

OMV Petrom a selectat 10 castigatori ai celei de-a doua editii a competitiei de afaceri sociale Fabricat in Tara lui Andrei. Programul sustine idei de afaceri care rezolva probleme sociale, genereaza locuri de munca si aduc valoare economica si sociala in comunitatile romanesti.

Petrom finanteaza zece afaceri sociale cu 350.000 de euro prin programul Fabricat in Tara lui Andrei. Doi preoti, printre castigatori

Grupul de petrol si gaze Petrom a anuntat ca a selectat zece afaceri sociale pe care le va finanta cu 350. 000 de euro prin programul Fabricat in Tara lui Andrei, fiecare idee urmand sa primeasca pana la 32. 000 de euro.

Rovinietele pentru camioane, scumpite de Guvern: care vor fi tarifele

Rovinietele s-ar putea scumpi pentru autovehiculele de transport de marfa cu masa de peste 3,5 tone, dupa ce Guvernul a aprobat un proiect de lege menit sa scoata Romania din procedura de infringement de catre Comisia Europeana.

Le place mai mult in Romania decat in tara lor: 10 tari din care vin cei mai multi straini la munca in tara noastra

Zeci de mii de straini aleg sa plece din tarile lor pentru a-si gasi un loc de munca in Romania, iar aceasta cifra creste de la an la an, in ciuda faptul ca tara noastra este pe ultimele locuri in Europa in ceea ce priveste salariile. Vezi in.

Edenred: Numarul firmelor care vor acorda in acest an copiilor angajatilor tichete si carduri cadou de 1 Iunie va creste cu 15%

Companiile vor acorda in acest an copiilor angajatilor cadouri de 1 Iunie sub forma de tichete si carduri pre-platite in crestere cu 15% fata de anul trecut, dupa ce acestea au fost scutite de impozite prin Codul Fiscal in limita a 150 de lei,.

Drama unui brasovean la Londra: A ramas fara cei doi copii, care vor fi infiati de o familie de homosexuali!

Durere fara margini pentru un brasovean, Florin Barbu, stabilit cu ani in urma la Londra. Statul englez i-a luat cei doi copii, Diana - 8 ani si Andy - implineste 5 ani pe 26 mai, pe care vrea sa-i.

10 trucuri uimitoare care-ti dau energie

Uneori te simti epuizat chiar daca ai dormit bine toata noaptea. Aceasta oboseala poate fi cauzata de mai multi factori, de la biroul dezordonat la folosirea excesiva a smatphone-ului. Terra Femina a facut un top al obiceiurilor rele care te pot extenua si la care trebuie sa renunti.

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )