Libnet.ro
UNICEF

00:07

10 ani de inchisoare pentru ucigasul fratelui fotbalistului Stanga

Adevărul Adevărul,
10 ani de inchisoare pentru ucigasul fratelui fotbalistului Stanga

Criminalul care l-a ucis peFlorin-CornelStanga, fratele fotbalistului Bogdan-StefanStanga, a fost condamnat astazi la inchisoare de magistratii Tribunallui Brasov. continuă pe Adevărul

Interlopul Puiu Mironescu, condamnat definitiv la 15 ani de inchisoare pentru acte de terorism si instigare la tentativa de omor

Dumitru Puiu Mironescu a fost condamnat, vineri, de magistratii Curtii Supreme la 15 ani de inchisoare pentru acte de terorism, constituirea unui grup infractional organizat, instigare la tentativa de omor si instigare la distrugere. Decizia este definitiva.

Sapte ani de inchisoare pentru pedofilul german prins in Salaj. Sora si cumnatul victimei, pedepse mai aspre, dupa ce au vandut copilul pedofilului

Cetateanul german Wendt Mayco Norbert, prins in mai 2014 ca intretinea relatii sexuale, de mai multi ani, cu un copil din Simleu Silvaniei, a fost condamnat la sapte ani de inchisoare. Sora copilului si sotul acesteia, cei care au intermediat tarasenia, au fost condamnati la cate opt ani de inchisoare.

Condamnati la 140 de ani de inchisoare pentru ca au violat in grup o adolescenta

12 barbati au fost condamnati la 140 de ani de inchisoare adunati, pentru ca au violat o eleva, in Bradford, Anglia.

Interlopul Puiu Mironescu, condamnat la 15 ani de inchisoare, pentru rafuiala cu Mararu

Interlopul Puiu Mironescu, din Piatra Neamt, a fost condamnat la 15 ani de inchisoare, dupa ce a incercat sa-l arunce in aer pe rivalul sau, Bogdan Mararu, in 2013.

Ioan Mironescu, condamnat definitiv la 15 ani inchisoare

Liderul lumii interlope din Piatra Neamt Ioan Dumitru Mironescu a fost condamnat definitiv vineri de inalta Curte de Casatie si Justitie la 15 ani inchisoare, fiind acuzat ca a comandat amplasarea, in ianuarie 2013, a unei bombe artizanale sub masina unui alt interlop din oras Bogdan Mararu, cu a carui familie se afla in disputa de mai mult timp, transmite Agerpres.

Ioan Mironescu, condamnat definitiv la 15 ani inchisoare

Liderul lumii interlope din Piatra Neamt Ioan Dumitru Mironescu a fost condamnat definitiv vineri de inalta Curte de Casatie si Justitie la 15 ani inchisoare, fiind acuzat ca a comandat amplasarea, in.

Campusurile scolare de la Scornicesti, Corabia si Osica de Sus, santiere si dupa 10 ani. Primariile de-abia reusesc sa le mentina in conservare

Au trecut aproape 10 ani de cand pentru judetul Olt se aprobau patru mari investitii - campusuri scolare - la Slatina, Osica de Sus, Corabia si Scornicesti. De la Guvern, in afara fondurilor repartizate in prima transa, s-a mai facut o singura alocare, investitiile fiind ulterior pasate administratiilor locale, care se chinuie sa le mentina in conservare.

Interlopul Puiu Mironescu, condamnat la 15 ani de inchisoare pentru terorism

Albania a interzis defrisarile de paduri timp de 10 ani, pentru a evita o catastrofa

Parlamentul albanez a adoptat joi seara o lege ce interzice defrisarile de paduri timp de zece ani, pentru a evita o catastrofa ecologica.

Caru' cu vedete: Adevarata stare a lui Gabriel Cotabita. Isi aminteste tot de acum 10 ani, dar uita ce a facut ieri!; Imaginile-bomba de pe Internet: Delia filmata goala; Smiley in asemenea ipostaze. Dans erotic cu o blonda la 1 dimineata!

Corina merge pe alta reteta de frumusete. A renuntat la creme acum 5 ani. Artista a renuntat la un obiect din rutina de ingrijire, de care femeile ajung sa fie dependente. Corina a inlocuit cremele. Cum i-a intrecut INNA pe Robbie Williams, Madonna sau Kylie Minogue. INNA a primit un premiu de la YouTube pentru cei 1 milion de abonati, doborand astfel recordul pentru un artist roman. Cantareata are mai multe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )