Libnet.ro
UNICEF

19:45

Interlopul Puiu Mironescu, condamnat la 15 ani de inchisoare pentru terorism

Antena3 Antena3,
Interlopul Puiu Mironescu, condamnat la 15 ani de inchisoare pentru terorism

Interlopul Puiu Mironescu, condamnat la 15 ani de inchisoare pentru terorism. continuă pe Antena3

Interlopul Puiu Mironescu, condamnat la 15 ani de inchisoare, pentru rafuiala cu Mararu

Interlopul Puiu Mironescu, din Piatra Neamt, a fost condamnat la 15 ani de inchisoare, dupa ce a incercat sa-l arunce in aer pe rivalul sau, Bogdan Mararu, in 2013.

Interlopul Puiu Mironescu, condamnat definitiv la 15 ani de inchisoare pentru acte de terorism si instigare la tentativa de omor

Dumitru Puiu Mironescu a fost condamnat, vineri, de magistratii Curtii Supreme la 15 ani de inchisoare pentru acte de terorism, constituirea unui grup infractional organizat, instigare la tentativa de omor si instigare la distrugere. Decizia este definitiva.

Ioan Mironescu, condamnat definitiv la 15 ani inchisoare

Liderul lumii interlope din Piatra Neamt Ioan Dumitru Mironescu a fost condamnat definitiv vineri de inalta Curte de Casatie si Justitie la 15 ani inchisoare, fiind acuzat ca a comandat amplasarea, in ianuarie 2013, a unei bombe artizanale sub masina unui alt interlop din oras Bogdan Mararu, cu a carui familie se afla in disputa de mai mult timp, transmite Agerpres.

Ioan Mironescu, condamnat definitiv la 15 ani inchisoare

Liderul lumii interlope din Piatra Neamt Ioan Dumitru Mironescu a fost condamnat definitiv vineri de inalta Curte de Casatie si Justitie la 15 ani inchisoare, fiind acuzat ca a comandat amplasarea, in.

Politist din Constanta condamnat la 3 ani de inchisoare pentru luare de mita

Un politist din cadrul Inspectoratului de Politie al judetului Constanta a fost condamnat, joi, de judecatorii Tribunalului Constanta, la 3 ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita, informeaza portalul instantei.

Proxenet condamnat la 16 ani de inchisoare, pedeapsa mai dura decat in cazuri de crima. Traiul parazitar, argumentul central al judecatorilor

Un barbat de 42 de ani, din Vaslui, a fost condamnat la 16 ani de inchisoare intr-un dosar de trafic de minori, fiind cea mai aspra pedeapsa aplicata in ultimii ani in astfel de spete, depasind multe din condamnari pentru omor pronuntate de judecatorii vasluieni.

Deputatul Ion Stan si-a depus demisia din Parlament. El a fost condamnat la 2 ani de inchisoare cu executare

Deputatul PSD de Dambovita, Ion Stan, si-a depus cererea de demisie din Parlament la Biroul Permanent. Deputatul, care a primit inchisoare cu executare intr-un dosar de trafic de influenta, si-a inaintat demisia, luni, ea urmand a fi analizata de colegii sai.

Afaceristul Sorin Beraru, condamnat definitiv la 5 ani inchisoare in dosarul Cico

Omul de afaceri romano-israelian Sorin Shmuel Beraru a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucuresti CAB) la cinci ani inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de spalare de bani, in dosarul privind fraudarea societatii Cico SA, informeaza Agerpres.

Sapte ani de inchisoare pentru pedofilul german prins in Salaj. Sora si cumnatul victimei, pedepse mai aspre, dupa ce au vandut copilul pedofilului

Cetateanul german Wendt Mayco Norbert, prins in mai 2014 ca intretinea relatii sexuale, de mai multi ani, cu un copil din Simleu Silvaniei, a fost condamnat la sapte ani de inchisoare. Sora copilului si sotul acesteia, cei care au intermediat tarasenia, au fost condamnati la cate opt ani de inchisoare.

Descoperire dupa 15 ani de cercetari NASA: ce determina precipitatiile de pe Terra

Un nou studiu publicat in Geophysical Research Letters a scos la iveala faptul ca precipitatiile de pe Pamant au o cauza la care poate nu te-ai fi asteptat. Cercetatorii au folosit informatii colectate pe parcursul a 15 ani de catre specialistii NASA si ai Agentiei de Explorare Aerospatiala Japoneza. Studiul arata ca forta de atractie [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )