Libnet.ro
UNICEF

20:00

100 de minute: Lista greilor care au scapat pana acum din dosarul Microsoft

Antena3 Antena3,
100 de minute: Lista greilor care au scapat pana acum din dosarul Microsoft

Andreea Sava a prezentat, la 100 de minute, de la Antena 3, cine sunt cei care au scapat pana acum din dosarul Microsoft, in conditiile in care luni, iCCJ a anuntat, luni, urmatoarele. continuă pe Antena3

De ce nu s-a casatorit Sylvia pana acum desi are o relatie fericita de patru ani!

Sylvia are o relatie fericita cu iubitul ei, Dragos, si, desi sunt impreuna de patru ani, cei doi nu au ajuns inca in fata altarului. Iata de ce nu s-a casatorit Sylvia pana acum si de ce nu si-a indeplinit visul de a deveni mama.

Marian Munteanu candideaza la parlamentare in Bucuresti: partidul Alianta Noastra a strans pana acum 110.000 semnaturi

Marian Munteanu, fostul lider al studentilor din Piata Universitatii si fost candidat la Primaria Capitalei din partea PNL, si-a lansat candidatura la alegerile parlamentare, afirmand ca partidul pe care il conduce, Alianta Noastra Romania, a strans deja 110. 000 de semnaturi si isi propune un scor electoral de 8-12%, transmite Mediafax.

Cinci conditii pentru a nu castiga premiul Nobel: Jurnalistii francezi au intocmit lista criteriile care te scapa de castigarea prestigioasei distinctii

Inceputul lunii octombrie reprezinta perioada in care se anunta castigatorii premiilor Nobel din diferite domenii de activitate. Aceasta distinctie se acorda din 1901 la initiativa lui Alfred.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )