Libnet.ro
UNICEF

13:45

118 infectati cu coronavirus in Romania. Numarul cazurilor creste de la o ora la alta

Antena3 Antena3,
118 infectati cu coronavirus in Romania. Numarul cazurilor creste de la o ora la alta

Numarul persoanelor infectate cu COVID - 19 a ajuns, in Romania, la 118. Alte doua cazuri confirmate, sambata, de persoane cu coronavirus. continuă pe Antena3

Coronavirus in Romania. Numarul cazurilor confirmate a ajuns la 35: doi bucuresteni si o femeie din Covasna

Inca trei cazuri de persoane infectate cu noul tip de coronavirus au fost confirmate, miercuri dupa-amiaza, numarul cazurilor ajungand astfel la nivel national la 35. Este vorba despre: un barbat de 55 ani, din Bucuresti, care a fost in contact cu pacientul din Gerota, asimptomatic, de un barbat de 31 ani tot din Bucuresti, aflat in autoizolare si de o femeie, de 53 ani din Covasna, sosita pe data de 08 martie din Italia.

VIDEO Coronavirus in Romania: Numarul cazurilor confirmate - 59 Sase dintre noii pacienti, intre care 3 cadre medicale, sunt din Hunedoara, imbolnaviti de femeia venita din Italia si plecata din izolare

Numarul cazurilor de coronavirus in Romania a ajuns la 59, cand au fost confirmate 12 noi imbolnaviri. Ultimii sase pacienti - intre care 3 cadre medicale - sunt din judetul Hunedoara, infectati de femeia care a plecat din izolare si s-a plimbat prin judet timp de o saptamana, fiind internata si in doua spitale, fara sa spuna ca a venit dintr-o zona rosie din Italia. Un caz similar este in Capitala, unde fostul politist care fusese internat la Spitalul Gerota a infectat 9 oameni. De la aparitia COVID-19 in Romania, 6 pacienti s-au vindecat. 09 Persoanele izolate la domiciliu, obligate sa anunte echipele care intervin de la cablu gaze electricitate ca sunt intr-o situatie de risc - anunta ministrul Marcel Vela22. 09 Mai multe puncte de frontiera inchise pentru folosirea politistilor in cele aglomerate21. 05 Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 59. 6 pacienti sunt din Hunedoara si au fost infectati de femeia care a plecat din izolare si a fost internata in doua spitale, fara sa spuna ca a venit din Italia .

UPDATE Coronavirus in Romania: Numarul imbolnavirilor a ajuns la 31 Surse: Unul dintre pacienti este gastroenterolog la Spitalul Gerota si este primul medic infectat din tara noastra

Numarul cazurilor de coronavirus in Romania a ajuns la 31, ultimele doua cazuri fiind confirmate miercuri dimineata. Unul dintre pacienti este o doctorita de la Spitalul Gerota din Bucuresti, care a contractat boala de la fostul politist ce fusese internat la acest spital. Pana in prezent, 5 dintre pacienti s-au vindecat. UPDATE: Pacienta nr. 30 este medic gastroenterolog la Spitalul Gerota din Bucuresti si l-a ingrijit pe primul pacient confirmat cu coronavirus la acest spital, fostul politist in varsta de 60 de ani care a infectat alte 5 persoane, au declarat surse medicale pentru HotNews. ro. Este primul medic infectat cu coronavirus in Romania.

Coronavirus in Romania: Numarul imbolnavirilor a ajuns la 30 Este al 12-lea caz in Bucuresti

Numarul cazurilor de coronavirus in Romania a ajuns la 30. Este vorba despre o femeie din Bucuresti care a intrat in contact cu fostul politist ce fusese internat la Spitalul Gerota.

Coronavirus in Romania. Numarul cazurilor confirmate ajunge la 81. Ultimele doua victime, din Bucuresti si din Busteni

Un barbat de 26 de ani din Prahova, venit din Italia joi, 12 martie, a devenit cel de-al 80-lea caz de infectare cu noul tip de coronavirus, iar o femeie din Bucuresti - cazul 81. Barbatul este in carantina la Busteni, iar femeia se afla internata la Spitalul Victor Babes.

Ce s-a intamplat cu barbatul de la care a pornit primul focar de coronavirus in Italia. Numarul cazurilor din Lombardia, similar celui din Wuhan in ianuarie

Doctorii italieni au anuntat ca au castigat o mica batalie cu coronavirusul: pacientul numarul 1, un barbat de 38 de ani, a fost mutat de la terapie intensiva, intrucat a inceput sa respire singur. Barbatul, un angajat al Unilever care nu a calatorit in China, a fost diagnosticat pe 21 februarie.

inca cinci cazuri de coronavirus, confirmate in Romania. Numarul celor infectati a ajuns la 44

Alte cinci cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus au fost confirmate in Romania. Numarul cazurilor la nivel national a ajuns la 44.

Trei noi cazuri de coronavirus in Romania. Numarul celor infectati creste la 35

Trei noi cazuri de coronavirus au fost confirmate miercuri dupa-amiaza.

Coronavirus in Romania: Numarul cazurilor a ajuns la 89 Managerul Spitalului Gerota, printre cei infectati 30 de pacienti sunt din Bucuresti Un senator, diagnosticat si el cu Covid-19

Numarul imbolnavirilor de Covid-19 a ajuns, vineri, in Romania la 89. Printre acestia, un senator PNL care a participat la o sedinta de partid cu peste 100 de persoane, consecinta fiind ca toata conducerea liberalilor a intrat in izolare la domiciliu, Ludovic Orban se izoleaza la Vila Lac, iar ministrii s-au izolat in cabinete. Printre cazurile nou confirmate se afla si managerul Spitalului Gerota. De la aparitia COVID-19 in Romania, 6 pacienti s-au vindecat. 47: Coronavirus in Romania: Un nou caz confirmat: O femeie din Bihor Bilantul imbolnavirilor atinge 8922. 10: Alte doua cazuri au fost confirmate in Romania Bilantul a ajuns la 8821. 35: Patru noi cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost anuntate vineri seara de autoritati. Bilantul a ajuns la 8620. 28 Un nou caz confirmat- un tanar din Bucuresti Bilantul urca la 82 de cazuri18. 26 Bilantul urca la 81 de cazuri O tanara din Bucuresti, confirmata pozitiv16. 55 Alte patru cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate. 15:58 Managerul Spitalului Gerota si un pacient al medicului gastroenterolog al aceluiasi spital au fost diagnosticati cu COVID-19.

Numarul cazurilor de coronavirus in Romania a ajuns la 113: inca un barbat care a intrat in contact cu Vergil Chitac

Numarul cazurilor de coronavirus a ajuns la 113 in Romania, dupa ce au fost confirmate alte patru noi cazuri de infectare sambata seara, unul fiind la un barbat care a intrat in contact cu senatorul Vergil Chitac.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )