Libnet.ro
UNICEF

19:16

Coronavirus in Romania. Numarul cazurilor confirmate a ajuns la 35: doi bucuresteni si o femeie din Covasna

Adevărul Adevărul,
Coronavirus in Romania. Numarul cazurilor confirmate a ajuns la 35: doi bucuresteni si o femeie din Covasna

Inca trei cazuri de persoane infectate cu noul tip de coronavirus au fost confirmate, miercuri dupa-amiaza, numarul cazurilor ajungand astfel la nivel national la 35. Este vorba despre: un barbat de 55 ani, din Bucuresti, care a fost in contact cu pacientul din Gerota, asimptomatic, de un barbat de 31 ani tot din Bucuresti, aflat in autoizolare si de o femeie, de 53 ani din Covasna, sosita pe data de 08 martie din Italia. continuă pe Adevărul

LIVETEXT Coronavirus in Romania. Numarul cazurilor confirmate a ajuns la 17 27 de persoane in carantina, alte 11.198 izolate acasa De la ora 12.00 s-a inchis traficul aerian spre si dinspre Italia

Pana la acest moment, in Romania au fost confirmate 17 cazuri de imbolnavire cu coronavirus - in Bucuresti si in 9 judete, fiind vorba despre persoane venite din Italia sau care au intrat in contact cu acestia. Cinci dintre pacienti s-au vindecat si sunt in continuare spitalizati 10 oameni. Sunt in carantina 27 de persoane, iar alti 11. 198 sunt izolati acasa. De la ora 12. 00 s-au suspendat toate cursele aeriene catre si dinspre Italia. De asemenea, cetatenii romani care se vor imbarca din Italia, China, Iran si Coreea de Sud catre Romania, cu escala, vor intra in carantina sau autoizolare pe teritoriul tarii noastre. De la ora 16. 00 are loc noua reuniune a Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta, unde cel mai probabil se va decide inchiderea scolilor. --------------22:20 Coronavirus: Comanda de masti de protectie, blocata din cauza interdictiilor din Germania Probleme mari si in aprovizionarea cu dezinfectanti21. 46 Ministrul de Interne: Institutiile publice si private sa ia in calcul ca angajatii sa lucreze de acasa, acolo unde se poate20. 42 Cursele regulate rutiere si feroviare efectuate de operatorii de transport catre si din Italia sunt suspendate incepand de marti, 10 martie, pana pe 31 martie19. 57 Scolile si gradinitele se inchid in perioada 11-22 martie19. 51inca doua cazuri confirmate. Bilantul imbolnavirilor ajunge la 17.

UPDATE Coronavirus in Romania: Numarul imbolnavirilor a ajuns la 31 Surse: Unul dintre pacienti este gastroenterolog la Spitalul Gerota si este primul medic infectat din tara noastra

Numarul cazurilor de coronavirus in Romania a ajuns la 31, ultimele doua cazuri fiind confirmate miercuri dimineata. Unul dintre pacienti este o doctorita de la Spitalul Gerota din Bucuresti, care a contractat boala de la fostul politist ce fusese internat la acest spital. Pana in prezent, 5 dintre pacienti s-au vindecat. UPDATE: Pacienta nr. 30 este medic gastroenterolog la Spitalul Gerota din Bucuresti si l-a ingrijit pe primul pacient confirmat cu coronavirus la acest spital, fostul politist in varsta de 60 de ani care a infectat alte 5 persoane, au declarat surse medicale pentru HotNews. ro. Este primul medic infectat cu coronavirus in Romania.

Coronavirus in Romania: Numarul imbolnavirilor a ajuns la 30 Este al 12-lea caz in Bucuresti

Numarul cazurilor de coronavirus in Romania a ajuns la 30. Este vorba despre o femeie din Bucuresti care a intrat in contact cu fostul politist ce fusese internat la Spitalul Gerota.

Coronavirus Romania: 15 cazuri confirmate in Romania, 12 789 de persoane sunt in izolare la domiciliu

In Romania au fost confirmate, pana acum, 15 infectii cu coronavirus, in conditiile in care cinci dintre pacienti au fost declarati vindecati si au fost deja externati.

inca un caz de coronavirus in tara. S-a ajuns la 30 de persoane infectate

Miercuri dimineata a fost confirmat un nou caz de coronavirus in Romania. Numarul cazurilor a ajuns .

inca cinci cazuri de coronavirus, confirmate in Romania. Numarul celor infectati a ajuns la 44

Alte cinci cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus au fost confirmate in Romania. Numarul cazurilor la nivel national a ajuns la 44.

Ce s-a intamplat cu barbatul de la care a pornit primul focar de coronavirus in Italia. Numarul cazurilor din Lombardia, similar celui din Wuhan in ianuarie

Doctorii italieni au anuntat ca au castigat o mica batalie cu coronavirusul: pacientul numarul 1, un barbat de 38 de ani, a fost mutat de la terapie intensiva, intrucat a inceput sa respire singur. Barbatul, un angajat al Unilever care nu a calatorit in China, a fost diagnosticat pe 21 februarie.

Numarul cazurilor de coronavirus s-a dublat in Spania, intr-o singura zi: Madrid, cea mai afectata regiune

Numarul cazurilor confirmate de coronavirus in Spania aproape ca s-a dublat peste noapte, cu cele mai mari concentrari in capitala Madrid si in Tara Bascilor. Numarul de cazuri a sarit luni la 999 luni, de.

Trei noi cazuri de coronavirus in Romania. Numarul celor infectati creste la 35

Trei noi cazuri de coronavirus au fost confirmate miercuri dupa-amiaza.

Coronavirus in Romania: Aproximativ trei milioane de elevi stau acasa incepand de miercuri pana in 22 martie Masura, posibil sa fie prelungita

Aproximativ 3 milioane de elevi stau acasa incepand de miercuri si pana in 22 martie, cu posibilitatea de prelungire a masurii, care a fost luata pentru a limita raspandirea infectiilor cu noul tip de coronavirus. in Romania, numarul cazurilor de imbolnavire a ajuns la 29.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )