Libnet.ro
UNICEF

16:00

1.200 de blocuri nu au apa calda din cauza unei avarii la reteaua principala de termoficare

Adevărul Adevărul,
1.200 de blocuri nu au apa calda din cauza unei avarii la reteaua principala de termoficare

Primarul general al Bucurestiului Nicusor Dan a precizat ca, din cauza unor avarii la reteaua principala de termoficare, circa 1. 200 de blocuri nu au apa calda pana vineri dimineata. continuă pe Adevărul

Ce s-a ales de ieseanul care a facut scaunul Papei in 2019. Fiul sau nu-i poate calca pe urme din cauza unei probleme grave de sanatate

Catalin Hadar are 48 de ani si a devenit foarte cunoscut in anul 2019, dupa ce a realizat cea mai importanta si deosebita lucrare a sa. Barbatul a realizat scaunul pe care a stat Papa Francisc, in momentul in care a vizitat municipiul Iasi. Mestesugarul care i-a construit scaunul Papei Multa lume l-a cunoscut pe .

Datele personale a 700.000 de francezi au devenit publice din cauza unei probleme la platforma de rezultate pentru teste COVID

O deficienta a unui site care transmitea rezultatelor testelor COVID realizate in Franta catre o platforma guvernamentala a facut ca datele personale si rezultatele testelor a 700. 000 de persoane sa devina publice.

Incendiu la Spitalul pentru copii Marie Curie din Capitala din cauza unei prize

Un incendiu a izbucnit in noaptea de duminica spre luni, in curtea spitalului Marie Curie din Capitala. Un magazin din incinta spitalului a luat foc, iar pompierii au intervenit de urgenta cu patru autospeciale.

Peste 1.100 de blocuri, din Sectoarele 3,4 si 5 din Capitala, raman fara apa calda in perioada 31 august- 3 septembrie din cauza unor lucrari la retea

181 de blocuri din Sectoarele 3,4 si 5 din Capitala raman fara apa calda in perioada 31 august- 3 septembrie din cauza unor lucrari la reteaua de termoficara, anunta Compania Municipala Termoenergetica. Este vorba despre lucrari de remediere a unor avarii pe conducta de termoficare DN 1200) - Magistrala 3 Sud. Furnizarea apei calde va fi reluata pe 3 septembrie, ora 8.

Aproape 1.200 de blocuri din Capitala, fara apa calda in perioada 31 august 3 septembrie

Aproape 1. 200 de blocuri din Sectoarele 3, 4 si 5 ale Capitalei raman fara apa calda in intervalul 31 august 3 septembrie. in aceasta perioada vor avea loc lucrari de remediere a unor avarii .

Peste 1.000 de blocuri si imobile din Bucuresti raman fara apa calda pana vineri

Mai mult de 1. 000 de blocuri si imobile din Bucuresti nu vor avea apa calda de marti pana vineri din cauza unor lucrari. Termoenergetica anunta ca actiunile de remediere se vor desfasura pe conducta de termoficare DN - 1200) - Magistrala 3 Sud.

Avariile lasa mii de bucuresteni fara apa calda pana vineri

Mii de bucuresteni nu vor avea apa calda in propriile locuinte pana vineri, din cauza avariilor pe o conducta de termoficare.

Blocurile din Bucuresti care raman fara apa calda pana vineri. Cine va suferi in Capitala

Vesti proaste pentru cateva sute de locuitori din Capitala. Peste o mie de blocuri din Bucuresti vor ramane fara apa calda pana vineri. Peste o mie de blocuri din Capitala raman fara apa calda Peste o mie de blocuri din Bucuresti vor ramane fara apa calda pana vineri. Anuntul a fost facut de Termoenergetica, care .

Revine sezonul circumciziilor in Filipine, dupa intarzierea din cauza pandemiei

Circumciziile in masa erau la ordinea zilei in Filipine inainte de pandemie, cu sute de baieti care erau supusi unei interventii chirurgicale gratuite in aer liber in fiecare zi, conform South China Morning Post. Anul trecut, in schimb, sezonul circumciziilor a fost anulat pentru prima data din cauza Covid-19.

Cantaretul roman care a ajuns la spital din cauza Covid: Nu mai luati masca in bataie de joc

Unul dintre cei mai cunoscuti cantareti de muzica de petrecere din Romania a ajuns la spitalul Victor Babes din Capitala, tragand un semnal de alarma pentru toti romanii. Cine este artistul care-i indeamna pe cetateni sa fie responsabili si sa poarte masca. Cine este manelistul care a ajuns la spital din cauza COVID Clipe de .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )