Libnet.ro
UNICEF

08:00

125 de familii din Targu Jiu au beneficiat in mod necuvenit de ajutoare pentru incalzirea locuintei

Adevărul Adevărul,
125 de familii din Targu Jiu au beneficiat in mod necuvenit de ajutoare pentru incalzirea locuintei

125 de familii din Targu Jiu sunt obligate sa returneze ajutoare pentru incalzire incasate ilegale, in suma totala de peste 120. 000 de lei. continuă pe Adevărul

Meniul zilnic al unui bolnav de la spitalul judetean din Targu Jiu costa 4 lei

Meniul zilnic al unui bolnav de la spitalul judetean din Targu Jiu costa 4 lei. Este suma din care spitalul achita atat mancarea, cat si utilitatile si personalul. Din cei 4 lei spitalul asigura trei mese pe.

Gorjeanca decedata in Italia intr-un accident de masina. Familia nu are bani ca s-o aduca acasa

Ianolia Rosu, 29 de ani, din Targu Jiu, a murit in urma cu peste o saptamana in Italia, intr-un accident de masina. Plecase in primavara cu gandul de a-si ajuta familia, pe mama, pensionata pe caz de boala, si pe soara cea mica, eleva la Colegiul Ecaterina Teodoroiu din Targu Jiu, care traiesc dintr-o pensie de 500 de lei si alocatia liceenei.

Liga I: Universitatea Cluj - Pandurii Targu Jiu, scor 2-0

Universitatea Cluj a invins, sambata, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 1-0), echipa Pandurii Targu Jiu, intr-un meci contand pentru etapa a X-a, relateaza Mediafax. Golurile partidei au fost marcate de.

Aeroportul din Targu Mures, inchis pana la 13 octombrie. Cursele aeriene vor fi redirectionate la Cluj

Aeroportul Transilvania din Targu Mures este inchis, de luni si pana in 13 octombrie, pentru repara?ii la pista de aterizare-decolare, iar peste 20 de curse aeriene operate de Tarom si Wizz Air vor fi.

Bibliotecarii din tara se reunesc in orasul lui Brancusi

Aproximativ 200 de bibliotecari din tara si strainatate se vor intalni la Targu Jiu in cadrul Conferintei Nationale BIblioNEXT.

Soti atacati de urs. Barbatul este grav ranit la picior

Doi localnici din satul Closani, comuna Pades, sot si sotie, au ajuns, astazi, la Unitatea de Primiri Urgente din Targu Jiu dupa ce au fost atacasi de un urs.

Ogararu aduce prima sa victorie la U Cluj, dupa 2-0 cu Pandurii Targu Jiu

Universitatea Cluj a obtinut prima victorie cu George Ogararu pe banca tehnica, dupa ce a castigat disputa cu Pandurii, scor 2-0, din etapa a X-a a Ligii I.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )