Libnet.ro
UNICEF

19:00

14 morti si zeci de raniti intr-un atac sinucigas din Afganistan

Antena3 Antena3,
14 morti si zeci de raniti intr-un atac sinucigas din Afganistan

14 persoane au fost ucise si peste 60 ranite, intr-un atac sinucigas cu bomba, produs in orasul Khost, din estul Afganistanului, anunta Khaama Press. Tinta atacatorului a fost un convoi militar comun, format. continuă pe Antena3

Trei soldati NATO au fost ucisi intr-un atac in estul Afganistanului.

Trei soldati ai ISAF, forta armata a NATO in Afganistan, au murit in cursul unui atac lansat luni dimineata de insurgenti in estul tarii, transmite AFP, citata de Mediafax. Potrivit adjunctului sefului politiei din Khost, colonelul Yaqub, atacul, un atentat sinucigas care a vizat trupele coalitiei din orasul Khost, capitala provinciei cu acelasi nume, s-a soldat cu morti si raniti si din randul civililor. Patru politisti raniti in atac au fost transportati la spital, a adaugat .

Atac sinucigas in Afganistan. Printre cei 13 morti se numara si trupe NATO

Un atac sinucigas a avut loc in estul orasului Khost din Afganistan, iar cel putin 13 persoane si-au pierdut viata. Printre victime se numara trei soldati si un interpretator NATO, scrie BBC News. Alte.

Japonia. Um pompier a fost ucis si alti 21 raniti intr-o explozie in incina unei uzine chimice

Un pompier a fost ucis si alti 21 au fost raniti sambata intr-o explozie in incinta unei importante uzine chimice apartinand grupului Nippon Shokubai, la Himeji, in vestul Japoniei, a anuntat serviciul local.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )