Libnet.ro
UNICEF

14:15

15 ani de IULIUS in Timisoara o zona industriala transformata in lifestyle center

Adevărul Adevărul,
15 ani de IULIUS in Timisoara o zona industriala transformata in lifestyle center

Povestea IULIUS in Timisoara a inceput acum 15 ani, atunci cand se inaugura primul mall din vestul tarii si cel mai mare din afara Capitalei. Dezvoltat in locul care gazduia antene montate inca din anii 40 si ramas nevalorificat la inceputul anilor 2000, Iulius Mall a revitalizat urban o zona cu un caracter industrial intr-un lifestyle center occidental, printr-o investitie ce depaseste 442 de milioane de euro. continuă pe Adevărul

15 ani de Iulius in Timisoara - o zona industriala transformata in lifestyle center

Povestea Iulius in Timisoara a inceput acum 15 ani, atunci cand se inaugura primul mall din vestul tarii si cel mai mare din afara Capitalei. Dezvoltat in locul care gazduia antene montate inca din anii 40 si ramas nevalorificat la inceputul anilor 2000, Iulius Mall a revitalizat urban o zona cu un caracter industrial intr-un lifestyle center occidental, printr-o investitie ce depaseste 442 de milioane de euro. Mall-ul a devenit acum un ansamblu mixt, pastrandu-si caracterul de unicitate in regiune si cu un impact si mai mare de dezvoltare.

VIDEO Baiatul de 15 ani accidentat mortal era un pusti teribil al motoarelor. Drifturi la 9 ani, incurajat de adulti: Ia salta-te p-o roata, ma!

Un baiat de 15 ani, din Olt, a fost accidentat grav in timp ce traversa cu motocicleta un drum european, victima decedand la spital. O inregistrare cu pustiul, postata in urma cu 6 ani, arata ca adultii din jurul lui ii incurajau, pana la inconstienta, pasiunea.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )