Libnet.ro
UNICEF

13:45

150 de transportatori de marfa si persoane, amendati in trei zile de politistii rutieri

Adevărul Adevărul,
150 de transportatori de marfa si persoane, amendati in trei zile de politistii rutieri

Peste 600 de autovehicule au fost controlate de politistii gorjeni, in primele trei zile ale actiunii TRUCK BUS, pentru verificarea activitatilor de transport public de persoane si marfuri. continuă pe Adevărul

ANM a emis un cod galben pentru trei zile. Zonele afectate de fenomenele meteo

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis un cod galben de manifestari de instabilitate atmosferica accentuata pentru trei zile. Sunt vizate 7 judete din jumatatea de sud-vest a tarii, unde va ploua si se vor aduna cantitati insemnate de apa. in intervalul 14 mai, ora 18:00 15 mai, ora 10:00, in judetele Mehedinti, Gorj, [] .

FOTO Mobilizare impresionanta de forte pentru gasirea fetitei de 6 ani, disparuta de trei zile. Ce temeri au autoritatile

Cautari disperate in localitatea Repedea judetul Maramures). Zeci de voluntari, dar si politisti, pompieri, jandarmi si politisti de frontiera o cauta pe Valentina Rusnac, fetita in varsta de 6 ani disparuta de acasa in dupa-amiaza zilei de 10 mai. La misiunile de cautare participa si un caine de urma, specializat pentru gasire de persoane.

Batrana din Sapoca, disparuta de trei zile. Era imbracata doar cu un ilic din lana

O batrana din comuna Sapoca a disparut de acasa la inceputul saptamanii iar autoritatile par neputincioase in gasirea ei. Rudele sustin ca femeia in varsta de 90 de ani a fost cautata de politisti doar in prima zi de la anuntarea disparitiei. Au trecut deja trei nopti de cand familia nu a mai vazut-o pe batrana Nina Anton.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )