Libnet.ro
UNICEF

15:30

150.000 de persoane au protestat la Berlin fata de acordul de liber schimb TTIP

Hotnews Hotnews,
 150.000 de persoane au protestat la Berlin fata de acordul de liber schimb TTIP

Cel putin 150. 000 de persoane au marsaluit sambata la Berlin in cadrul unui protest fata de acordul de liber schimb negociat intre Statele Unite si Uniunea Europeana, manifestantii sustinand ca este anti-democratic si ca va diminua standardele de siguranta alimentara, ale muncii si ale mediului, transmite Reuters. continuă pe Hotnews

150.000 de persoane au protestat la Berlin fata de acordul de liber schimb TTIP

Cel putin 150. 000 de persoane au marsaluit sambata la Berlin in cadrul unui protest fata de acordul de liber schimb negociat intre Statele Unite si Uniunea Europeana, manifestantii sustinand ca este anti-democratic si ca va diminua standardele de siguranta alimentara, ale muncii si ale mediului, transmite Reuters, citat de hotnews.

PROTEST la Berlin. Mii se oameni se OPUN proiectelor de liber schimb UE-SUA-Canada

Mii de oameni au iesit in strada, sambata, la Berlin pentru protesta fata de proiectul de liber schimb TTIP, in prezent in discutie, intre Uniunea Europeana si SUA, precum si impotriva celui intre UE si Canada Ceta).

Franta ameninta din nou ca va parasi negocierile privind tratatul de liber-schimb TTIP si avanseaza o data limita

Franta a inasprit din nou tonul miercuri fata de Statele Unite, amenintand cu abandonarea negocierilor in curs asupra Tratatului trans-atlantic TTIP) daca lucrurile nu se schimba serios pana la finele lui 2016, potrivit AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )