Libnet.ro
UNICEF

05:15

150.000 de romani mor anual din cauza bolilor cardiovasculare

Antena3 Antena3,
150.000 de romani mor anual din cauza bolilor cardiovasculare

La fiecare 30 de minute, un roman face infarct miocardic si 150. 000 de romani mor anual din cauza bolilor cardiovasculare, relateaza Mediafax. in fiecare an, aproximativ 150. 000 de romani mor din cauza bolilor. continuă pe Antena3

O familie de romani a scapat de povara unui credit de 300.000 de euro fara sa achite nicio rata din cauza unei greseli a bancii

Doi soti din Hateg, care au contractat un credit de 300. 000 de euro, pentru care au garantat cu o vila, au ramas atat cu banii, cat si cu casa, fara sa plateasca nicio rata. Minunea a fost posibila printr-o eroare a bancii, care a gresit executarea.

Bancile se revolta din cauza creditelor in franci elvetieni

Trei banci vor declansa procedura de infringement la adresa Romaniei daca vor fi obligate sa converteasca din valuta in lei creditele acordate, la cursul de schimb de la data semnarii contractului. De altfel,.

VIDEO WTA Wuhan: Serena Williams a abandonat in turul doi, din cauza problemelor medicale

Serena Williams a abandonat in turul doi al turneului WTA de la Wuhan, liderul mondial acuzand probleme de sanatate. La scorul de 6-5 in favoarea sa in meciul cu Alize Cornet urma la serviciu), jucatoarea din SUA nu a mai putut continua disputa, avand, printre altele, febra destul de mare.

Aproape 3.000 de suflete au pierit din cauza Ebola. Peste 5.800 de cazuri au fost anuntate de autoritati

Epidemia de Ebola a provocat moartea a 2. 811 de persoane in Africa de Vest din 5. 864 de cazuri inregistrate, potrivit ultimului bilant al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) actualizat luni seara,.

Faze Tari: Platit sa faca sex cu prostituate si apoi sa le toarne; Obsesia pentru sani a distrus-o! Ii are atat de mari incat se sufoca din cauza lor. Vezi cum arata; Parasit de nevasta pentru ca era prea darnic

Tanara din Rusia care si-a acoperit Mercedes-ul cu 1 milion de cristale Swarowsi. Ce numar de inmatriculare a ales. Insa o tanara din Rusia le-a dat. Agafia, pustnica din taigaua siberiana, unica urmasa a Aparatorilor Vechii Credinte. Agafia Likov este ultima si singura mostenitoare a Aparatorilor Vechii.

BMW recheama in service 277 unitati Seria 3 E46 din Romania, din cauza airbag-urilor

BMW recheama in service un total de 277 masini BMW Seria 3, modelul E46, produs intre anii 1999 luna mai) si 2006 luna august), din cauza unor posibile probleme cu airbag-ului pasagerului dreapta-fata. Aceasta rechemare in service include 1,6 milioane de masini la nivel mondial si este generata de compania japoneza Takata, unul dintre furnizorii de airbag-uri al BMW.

Audi recheama in service aproape 200 de masini din Romania, din cauza franelor. Modelele vizate sunt A4, A5, A6, A7, Q5 si Q7

Audi recheama in service un total de 194 automobile comercializate in Romania, din modelele 4, A5, A6, Q5 si Q7, din cauza unor posibile probleme la sistemul de franare care pot conduce la scaderea eficientei franelor.

Marea Britanie: O tanara a atacat o soferita din cauza unui loc de parcare

O tanara din Marea Britanie a suferit o cadere nervoasa dupa ce o alta soferita a cerut ca fata sa elibereze cel de-al doilea loc de parcare pe care aceasta il ocupa fara motiv, relateaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )