Libnet.ro
UNICEF

15:45

Marea Britanie: O tanara a atacat o soferita din cauza unui loc de parcare

B1 B1,
Marea Britanie: O tanara a atacat o soferita din cauza unui loc de parcare

O tanara din Marea Britanie a suferit o cadere nervoasa dupa ce o alta soferita a cerut ca fata sa elibereze cel de-al doilea loc de parcare pe care aceasta il ocupa fara motiv, relateaza. continuă pe B1

Casa Alba a fost evacuata partial, din cauza unui intrus

Mai multi jurnalisti si membri ai administratiei au fost evacuati pentru scurt timp, vineri seara, de la Casa Alba, dupa ce o persoana a sarit gardul care o inconjoara, relateaza AFP, potrivit Mediafax.

FOTO. Dacia DUSTER pentru Marea Britanie

Dacia a prezentat, vineri, versiunea pentru 2015 a modelului Duster destinat pietei din Marea Britanie. Productia modelului Duster dedicat clientilor din Marea Britanie a fost mutata in aceasta vara din India la uzina din Mioveni.

Un om de afaceri din Marea Britanie a pariat 1,5 milioane de dolari pe rezultatul referendumului pentru independenta Scotiei

Un om de afaceri din Marea Britanie a pariat aproape 1,5 milioane de dolari pe varianta ca scotienii vor vota nu la referendumul pentru independenta. Aceasta este considerata a fi cea mai mare suma pariata vreodata pe un eveniment politic in Marea Britanie, scrie Time.

Marea Britanie, tara vampirilor: englezii ravnesc la mitul lui Dracula

Cotidianul Daily Mirror scrie ca in Marea Britanie s-au semnalat in ultimii 100 de ani de 25 de ori mai multe cazuri de morti vii decat in Transilvania, locul considerat casa mitului Dracula, motiv suficient pentru care Marea Britanie se aiba renumele de patrie a vampirilor.

Marketing inteligent sau o greseala inocenta? O companie de mobila din Marea Britanie a sarbatorit Independenta Scotiei

Independenta Scotiei de Marea Britanie a fost respinsa, potrivit rezultatelor finale anuntate deja. insa, o companie de mobila britanica, cu sediul la Londra, a anuntat vineri dimineata reduceri cu ocazia independentei Scotiei. Imediat dupa, si-au cerut scuze, mentionand ca au trimis din greseala mesajul pregatit in cazul obtinerii independentei. Totusi, au specificat ca pastreaza reducerea.

Reactie pozitiva a pietelor din Marea Britanie, dupa ce Scotia s-a exprimat impotriva independentei

Pietele din Marea Britanie au avut o reactie pozitiva, inregistrand un avans important, dupa ce aproximativ 55% dintre scotieni au votat impotriva independentei Scotiei, informeaza Financial Times. Actiunile.

Avans important al pietelor din Marea Britanie dupa ce scotienii au ales sa ramana in Regatul unit

Pietele din Marea Britanie au inregistrat un avans importantdupa ce scotienii au ales sa ramana in Regatul unit.

Avans important al pietelor din Marea Britanie dupa ce scotienii au ales sa ramana in Regatul Unit

Pietele din Marea Britanie au inregistrat un avans importantdupa ce scotienii au ales sa ramana in Regatul unit.

Ce se intampla in Marea Britanie. Rezultatele referendumului arata clar VICTORIA

UPDATE:Rezultatele referendum-ului pentru independenta Scotiei arata clar ca Marea Britanie a iesit din nou victorioasa. 55,42% au votat impotriva independentei, alegand astfel ramanerea alaturi de.

Roman retinut in Marea Britanie, dupa ce a comis o escrocherie de 500.000 de lire sterline

Un roman acuzat de escrocherie de 500. 000 de lire a fost retinut de autoritatile din Marea Britanie. Barbatul in varsta de 45 de ani a folosit o firma fictiva pentru a obtine bani din partea unei companii. Cu.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )