Libnet.ro
UNICEF

22:15

19 unitati de invatamant din judetul Prahova trec in scenariul rosu

România Liberă România Liberă,
19 unitati de invatamant din judetul Prahova trec in scenariul rosu

Comitetul pentru Situatii de Urgenta Prahova a dispus, vineri, ca inca 19 unitati de invatamant din . continuă pe România Liberă

37 de unitati de invatamant din Ilfov trec in scenariul galben. CJSU a luat decizia

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Ilfova fost convocat in cursul zilei de marti, moment in care s-a decis trecerea in scenariul galben a 37 de unitati de invatamant. Scolile sunt din.

Doua unitati de invatamant din Constanta vor trece din scenariul 2, in scenariul 3. Mesaje de avertizare de la ISU

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Dobrogea Constanta a transmis mesaje de avertizare de tip RO-ALERT ca urmare a faptului ca incidenta cazurilor este de peste 1. 000 locuitori.

Medicul Adrian Streinu-Cercel, replica dura la acuzatiile lui Dan Bittman cu privire la faptul ca numarul cazurilor de COVID-19 este scos din burta

Dan Bittman, indragitul solist al trupei Holograf s-a remarcat in aceste zile prin revolta sa vizavi de sistemul medical romanesc si de asemenea, vizavi de numarul cazurilor de COVID-19, pe care le considera false. La putina vreme dupa ce a acuzat autoritatile pentru restrictiile prea dure si injuste, managerul de la Matei Bals a venit .

1.500 elevi de la un Liceu din Ploiesti intra in scenariul rosu de predare a cursurilor

Colegiul Regina Maria din Ploiesti trece pe scenariul rosu dupa ce marti seara a fost confirmat un.

PANA MIERCURI: Institutiile de invatamant din Bucuresti vor trimite orarul cursurilor online catre elevi

Toate scolile primare si gimnaziale, gradinitele si liceele sau scolile postliceale, private sau publice, vor trimite orarul cursurilor online elevilor si copiilor din Bucuresti, pana miercuri, 21 octombrie, potrivit Planului de masuri aprobat de Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, document care constituie cadrul normativ la nivelul Capitalei pentru desfasurarea scolii in sistem 100% online, scrie g4media.

Care sunt principalele centre de testare pentru coronavirus din judetul Cluj

Pandemia de coronavirus atinge un nivel ingrijorator si in judetul Cluj. in ultimele 24 de ore 228 de persoane au fost depistate pozitiv la testul pentru coronavirus. De asemenea, municipiul Cluj-Napoca a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )