Libnet.ro
UNICEF

11:01

2,5 milioane euro, posibila paguba pentru abonatii ENEL

România Liberă România Liberă,
2,5 milioane euro, posibila paguba pentru abonatii ENEL

Consumatorii de energie electrica abonati la reteaua ENEL ar fi putut fi pabugiti cu 2,5 milioane de euro, din cauza unei intelegeri frauduloase intre aceasta companie si Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE), potrivit unei anchete derulate de DNA. continuă pe România Liberă

Grupul Niro si o firma chineza vor investi 150 milioane euro in Romania pentru agricultura bio si cresterea animalelor

Grupul Niro si Hua Yu Industrial Group din China au semnat un acord prin care urmeaza sa investeasca in Romania 150 de milioane de euro in culturi agricole bio, in cresterea animalelor si in prelucrarea .

Henkel achizitioneaza Spotless Group cu 940 milioane euro

Henkel AG and Co. KGaA a semnat astazi un angajament cu fondul de investitii coordonat de catre BC Partners, pentru achizitionarea intregului pachet de actiuni al companiei Spotless Group SAS, Neuilly-sur-Seine, Franta, tranzactia, inclusiv datoriile, fiind evaluata la 940 milioane euro, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Apa si canalizarea din Buftea, Corbeanca si Crevedia, modernizate cu 50 milioane euro

Sapte contracte finantate in principal din fonduri europene vor fi derulate, in perioada urmatoare, prin proiectul regional de investitii Extinderea si modernizarea infrastructurii de apa si apa uzata pentru regiunea Constanta - Ilfov, a carui valoare se ridica la circa 50 milioane euro, a anuntat ieri ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice, Attila Korodi, intr-o conferinta de presa, precizand ca sunt vizate comunele ilfovene Buftea si Corbeanca si cea damboviteana Crevedia.

Henkel cumpara Spotless pe 940 milioane euro

Producatorul german de bunuri de consum Henkel AG va plati 940 de milioane de euro 1,3 miliarde dolari) in numerar pentru preluarea companiei franceze Spotless Group SAS de la BC Partners Holdings Ltd.

Lichiditate de peste 1,7 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 7. 354,77 lei 1. 741,39 euro).

Webasto, profit de 100 MIL. euro din acoperisuri pentru masini cabrio

Furnizorul de componente auto german Webasto , care detine o unitate de productie cu 300 de angajati la Arad, lider de piata in domeniul acoperisurilor convertibile, a inregistrat anul trecut vanzari in crestere cu 2% la 2,5 miliarde de euro si un.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )