Libnet.ro
UNICEF

09:30

in 2014, pretul petrolui s-a injumatatit. Cea mai mare scadere dupa 2008

România Liberă România Liberă,
in 2014, pretul petrolui s-a injumatatit. Cea mai mare scadere dupa 2008

In 2014, pretul petrolului au scazut cu pana la 49% marcand astfel cel mai amplu declin anual dupa criza financiara din 2008. Motivul scaderii pretului este reprezentat de cererea scazuta la nivel mondial si al concurentei dintre producatorii americani si cei din OPEC pentru cota de piata. continuă pe România Liberă

Ducesa de Cambridge, cea mai stilata femeie in 2014

Este un model al elegantei, iar acest lucru o asaza mereu in topurile celor mai bine imbracate celebritati. Asa se face ca Ducesa de Cambridge a fost votata cea mai stilata femeie in 2014, intr-un sondaj.

VIDEO Anul 2014, descris intr-un minut de cea mai buna animatie posibila

Revelion 2015 - Anul care a trecut a fost unul plin de evenimente, atat dintre cele importante, cat si unele mai amuzante. A fost anul razboaielor lui Putin si a Campionatului Mondial. O animatie prezinta anul intr-un singur minut.

Taylor Swift a fost desemnata vedeta cu cea mai mare implicare caritabila in 2014

Cantareata americana Taylor Swift a fost desemnata vedeta cu cea mai mare implicare in actiuni caritabile in 2014, titlu obtinut pentru al treilea an la rand, in cadrul unui top intocmit de site-ul DoSomething. org.

Minus 31 de grade Celsius la intorsura Buzaului, cea mai scazuta temperatura din tara

Cea mai scazuta temperatura din tara in aceasta iarna, de minus 31 de grade Celsius, a fost inregistrata, mercuri dimineata, la intorsura Buzaului, in judetul Covasna, in timp ce la Miercurea Ciuc au.

Cea mai rece dimineata de la inceputul iernii: Au fost -28 de grade la intorsura Buzaului

Ultima zi a anului a venit cu cea mai rece dimineata de la inceputul iernii. Au fost -28 de grade la intorsura Buzaului, iar in multe localitati mercurul din termometre a scazut pana la minus 20 de grade. Frig.

Cea mai rece dimineata de la inceputul iernii: Au fost -31 de grade la intorsura Buzaului

Ultima zi a anului a venit cu cea mai rece dimineata de la inceputul iernii. Au fost -31 de grade la intorsura Buzaului, iar in multe localitati mercurul din termometre a scazut pana la minus 20 de grade. Frig.

Cea mai scazuta temperatura din judetul Gorj: -25 de grade. La intorsura Buzaului s-au inregistrat -31 de grade

Cea mai scazuta temperatura din judetul Gorj s-a inregistrat, miercuri dimineata, in localitatea Apa Neagra, din comuna Pades: minus 25 de grade Celius. La nivel national, cea mai scazuta temperatura a fost indicata de statia meteo de la intorsura Buzaului unde mercurul din termometre a coborat pana la minus 31 de grade Celsius.

Cea mai odioasa crima din Romania sfarsitului de veac XIX: un primar a fost batut, spanzurat si decapitat de 50 de tarani, pentru ca ii umilea

In satul botosanean Tudora, a avut loc cea mai odioasa crima din Romania veacului al XIX lea, care a tinut, la vremea aceea, zile la rand, prima pagina a ziarelor nationale. Primarul localitatii a fost linsat in mod bestial de un grup de tarani revoltati. Istoricii au scos la iveala macelul de acum 121 de ani.

Cea mai veche cladire din Focsani a gazduit primul Parlament al tarii, intre 1859 si 1862

Din documentele de la Arhivele Nationale Vrancea rezulta ca cea mai veche cladire din orasul Focsani, cu o forma aproape neschimbata fata de aspectul initial, este actualul Muzeu al Unirii.

Cea mai grea iarna in Valcea a fost in 1987. Nicio masina nu a circulat pe strada timp de doua saptamani

Iarna anului 1987 a ramas in amintirea multor valceni drept cea mai grea iarna din ultimii 30 de ani. Mare parte din populatia judetului a fost nevoita sa stea nopti intregi la lumina lumanarii ori sa se incalzeasca la flacara aragazului.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )