Libnet.ro
UNICEF

18:30

CM 2014. VIDEO Primul Mondial in care am crezut ca voi ajunge la spital: cum am trait macelul de pe Maracana

Adevărul Adevărul,
CM 2014. VIDEO Primul Mondial in care am crezut ca voi ajunge la spital: cum am trait macelul de pe Maracana

Cand mi-am ales biletele pentru meciurile din faza grupelor, am bifat Spania Chile doar pentru a vedea o partida si la Rio de Janeiro, pe celebrul Maracana. continuă pe Adevărul

VIDEO Primul Mondial in care am crezut ca voi ajunge la spital: cum am trait macelul de pe Maracana

Cand mi-am ales biletele pentru meciurile din faza grupelor, am bifat Spania Chile doar pentru a vedea o partida si la Rio de Janeiro, pe celebrul Maracana.

CM 2014. VIDEO Leii din Camerun s-au muscat intre ei. Ekotto i-a dat un cap in gura colegului sau Moukandjo

Camerun a fost invinsa de Croatia cu 4-0 si nu mai are nicio sansa de calificare, din grupa din care mai fac parte Brazilia si Mexic.

CM 2014. VIDEO Scene incredibile pe Maracana. Centrul de presa, devastat de suporterii chilieni! Trimisul special al Adevarul, detalii exclusive

Partida dintre Spania si Chile care a inceput miercuri seara, la ora 22. 00, pe arena Maracana, din Rio de Janeiro, a debutat cu scene incredibile, dupa ce peste 100 de fani chilieni, fara bilete, au incercat sa patrunda pe stadion prin cadrul zonei presei. La fata locului a fost prezent si corespondentul Adevarul, Amir Kiarash, care a oferit amanunte in exclusivitate pentru Romania.

CM 2014. VIDEO Scene incredibile pe Maracana. Centrul de presa, devastat de suporterii chilieni! Detalii exclusive, de la trimisul special al Adevarul

Partida dintre Spania si Chile care a inceput miercuri seara, la ora 22. 00, pe arena Maracana din Rio de Janeiro a debutat cu scene incredibile, dupa ce peste 100 de fani chilieni, fara bilete, au incercat sa patrunda pe stadion prin cadrul zonei presei. La fata locului a fost prezent si corespondentul Adevarul, Amir Kiarash, care a oferit amanunte in exclusivitate pentru Romania.

FOTO VIDEO Record mondial in China: cea mai lunga pictura stradala 3D din lume

China a inaugurat de curand cea mai lunga lucrare de arta stradala 3D din lume, intr-un campus universitar. Pictura are 365 de metri lungime si 7,5 metri latime.

CM 2014. VIDEO Messi, abia la al doilea gol la Mondiale. Argentinianul a mai inscris in 2006, chiar la meciul de debut

Leo Messi este unul dintre cei mai prolifici fotbalisti din toate timpurile, marcand pana acum in toata activitatea sa peste 400 de goluri.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2868 seconds )