Libnet.ro
UNICEF

00:07

2015, primul an de inflatie negativa din tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
2015, primul an de inflatie negativa din tara noastra

Reducerea TVA la alimente si caderea pretului petrolului, care a condus la scaderea pretului combustibilului, au fost principalele cauze ale inflatiei negative inregistrate, anul trecut, pentru prima data, in tara noastra, ne-a declarat Ionut Dumitru, presedintele Consiliului Fiscal. continuă pe Ziarul Bursa

INS: 2015, primul an cu inflatie negativa in Romania; preturile de consum au scazut cu 0,9%

Preturile de consum au scazut, in decembrie 2015 fata de decembrie 2014, astfel incat inflatia anuala s-a situat la minus 0,9% si a stabilit un nou record al perioadei post-comuniste, dupa cel din 2014, de.

INS: 2015, primul an cu inflatie negativa in Romania

Preturile de consum au scazut, in decembrie 2015 fata de decembrie 2014, astfel incat inflatia anuala s-a situat la minus 0,9% si a stabilit un nou record al perioadei post-comuniste, dupa cel din 2014, de plus 0,83%, potrivit datelor INS.

imprumut de 8,5 milioane de dolari pentru constructia unei fabrici de componente pentru avioane

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) vrea sa stimuleze sectorul de productie din tara noastra, acordand un imprumut de 8,5 milioane de dolari pentru compania aerospatiala Sonaca, care isi extinde activitatea in Romania.

Jumbo a raportat dublarea vanzarilor in tara noastra

Jumbo, cel mai mare retailer de jucarii din Grecia, a anuntat ieri dublarea vanzarilor in Romania in perioada iulie - decembrie 2015, in timp ce in Bulgaria si Cipru rezultatele au fost in linie cu estimarile, iar in Grecia au crescut cu 3%, transmite Reuters, citat de Agerpres.

Istoria aurului alb din bucate: povestea drumurilor de sare stravechi si a exploatarii bogatiei din tara noastra

Sarea ramane o bogatie si in vremurile noastre, fie ca ajunge inbucate sau sub rotile masinilor iarna. Transportata in vechime pe apa sau pe uscat, in jurul ei s-a constituit o adevarata industrie inca de la inceputuri.

Numarul de turisti moldoveni sositi in tara noastra a scazut dramatic

Numarul turistilor moldoveni care s-au aflat in vacanta in Romania, pentru petrecerea Sarbatorilor de iarna, a Craciunului pe rit vechi, a scazut cu 25 - 30%, anunta Federatia Asociatiilor de Promovare Turistica din Romania FAPT) si Federatia de Promovare a Turismului din Moldova FPTM).

Tara noastra, prezenta cu 27 de firme la targul de turism Ferien Messe 2016 din Viena

Autoritatea Nationala pentru Turism ANT) va participa, in perioada 14 - 17 ianuarie 2016, cu stand national la targul de turism Ferien Messe 2016 din Viena.

FOTO. Se deschide primul parc Disney din China

Grupul american media si de divertisment Disney va deschide, la 16 iunie, la Shanghai, primul sau parc tematic din China.

Se deschide primul parc Disney din China

Grupul american media si de divertisment Disney va deschide, la 16 iunie, la Shanghai, primul sau parc tematic din China.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )