Libnet.ro
UNICEF

00:07

JO 2016, handbal (f): Romania - Spania 24-21/ Victorie superba a tricolorelor - In carti pentru calificarea in sferturi

Hotnews Hotnews,
 JO 2016, handbal (f): Romania - Spania 24-21/ Victorie superba a tricolorelor - In carti pentru calificarea in sferturi

In minutul 36, nationala de handbal feminin a Romaniei conducea Spania cu 17-11, iar totul parea in grafic pentru fetele lui Tomas Ryde. A urmat insa o cadere pe un fond de relaxare in urmatoarele 11 minute, iar ibericele au ajuns sa conduca cu 19-18. Finalul de meci a fost unul dramatic, insa Paula Ungureanu a fost inca o data incredibila, reusind sa inchida poarta din situatii foarte grele. Tricolorele s-au impus cu 24-21, dupa o partida interzisa cardiacilor. In ultimul meci din Grupa A, Romania se va duela, duminica, cu Norvegia. continuă pe Hotnews

JO 2016 - Handbal feminin: Victorie foarte importanta pentru Romania, 24-21 cu Spania

Nationala feminina de handbal a Romaniei a invins formatia Spaniei cu scorul de 24-21 13-11), vineri, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro si pastreaza sanse de calificare in sferturile de finala, infomeaza Agerpres. Tricolorele, in revenire de forma dupa debutul ratat de turneu, sunt la a doua victorie si mai au nevoie de macar un egal in fata Norvegiei, campioana europeana, mondiala si olimpica, in ultimul joc, pentru a continua competitia.

Rio 2016: Romania isi arata clasa cu Spania la handbal. Victorie care ne mentine in cursa pentru medalii

Nationala feminina de handbal a Romaniei ramane in cursa pentru calificarea in sferturile de finala la Jocurile Olimpice dupa victoria obtinuta in fata Spaniei, scor 24-21. Un succes obtinut, la fel ca si in partida cu Muntenegru, dupa un meci in care jucatoarele noastre s-au daruit total si au trecut peste un moment dificil in partea secunda.

LIVE Rio 2016: Romania-Spania la handbal

Nationala feminina de handbal a Romaniei disputa, vineri seara de la 20:40, un nou meci de totul sau nimic in grupa de la Jocurile Olimipice.

JO 2016: victorie uriasa pentru nationala de handbal in jocul cu Spania, urmeaza un meci decisiv cu Norvegia

Romania a facut un meci mare contra Spaniei, a castigat cu 24-21, si spera la calificarea in sferturile de finala ale turneului olimpic.

Nationala feminina de handbal a Romaniei a obtinut prima victorie la JO de vara de la Rio

Ntionala feminina de handbal a tarii noastre a resit primul succes la Rio dupa doua rezultate negative care au surprins neplacut o tara intrega. in meciul trei din Grupa A, Romania a invins Muntenegru cu 25-21, la capatul unui joc in care echipa a crescut ca evolutie pe masura ce finalul de joc s-a apropiat. Situatia ramane insa complicata in grupa, mai ales ca Spania a castigat in fata Brazilei cu 25-21.

RIO 2016. Romania a obtinut prima VICTORIE la handbal feminin, cu Muntenegru

Echipa de handbal feminin a Romaniei a obtinut prima victorie la Jocurile Olimpice de la Rio.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )