Libnet.ro
UNICEF

15:15

Rio 2016: Romania isi arata clasa cu Spania la handbal. Victorie care ne mentine in cursa pentru medalii

Online Sport Online Sport,
Rio 2016: Romania isi arata clasa cu Spania la handbal. Victorie care ne mentine in cursa pentru medalii

Nationala feminina de handbal a Romaniei ramane in cursa pentru calificarea in sferturile de finala la Jocurile Olimpice dupa victoria obtinuta in fata Spaniei, scor 24-21. Un succes obtinut, la fel ca si in partida cu Muntenegru, dupa un meci in care jucatoarele noastre s-au daruit total si au trecut peste un moment dificil in partea secunda. continuă pe Online Sport

LIVE Rio 2016: Romania-Spania la handbal

Nationala feminina de handbal a Romaniei disputa, vineri seara de la 20:40, un nou meci de totul sau nimic in grupa de la Jocurile Olimipice.

RIO 2016. Romania a obtinut prima VICTORIE la handbal feminin, cu Muntenegru

Echipa de handbal feminin a Romaniei a obtinut prima victorie la Jocurile Olimpice de la Rio.

LIVE Rio 2016: Romania merge in finala olimpica de spada pe echipe feminin. Avem prima medalie de la Rio 2016! Marea finala, de la ora 0:30

Echipa feminina de spada a Romaniei compusa din Ana Maria Popescu, Simona Gherman si Simona Pop) a obtinut calificarea in finala Jocurilor Olimpice de Vara 2016de la Rio, dupa ce a invins Rusia. Urmeaza finala cu China, campioana olimpica en titre, la ora 0:30. Va fi prima medalie pentru Romania si va fi una de aur pentru tara noastra, indiferent de metalul ei.

Rio 2016: Romania, campioana olimpica la spada

Echipa feminina de spada a Romaniei compusa din Ana Maria Popescu, Simona Gherman, Simona Pop si Loredana Dinu) a obtinut aurul olimpic dupa o finala in care a dominat autoritar China, detinatoarea tilului olimpic obtinut in urma cu patru ani la Londra. Romania s-a impus cu un 44-38, dupa ce a condus de la prima si pana la ultima tusa. Este prima medalie pentru delegatia Romaniei la Jocurile Olimpice de la Rio, medalie obtinuta in a 6-a zi de competitie.

OLIMPIADA. Romania, prima victorie la handbal feminin la RIO 2016

Romania reintra in batalia pentru o medalie la handbal feminin la RIO 2016. Dupa doua infrangeri in primele meciuri, in fata Angolei si Braziliei, Romania a invins.

OLIMPIADA. Romania, spulberata de Brazilia la handbal feminin la RIO 2016

Nationala de handal femin a Romaniei merge din rau in mai rau la Jocurile Olimpice de la Rio 2016. Dupa esecul surprinzator din primul meci al grupei olimpice in fata Angolei,.

Rio 2016: Programul Romaniei de miercuri (Ziua 5)

Miercuri si miercuri noapte sportivii romani continua participarea la Jocurile Olimpice de Vara Rio 2016, in cautarea primei medalii. Dublul Tecau-Mergea va juca in semifinala de tenis, intra in concurs la scrimaTiberiu Dolniceanu, avem o finala de haltere, trei semifinale la canotaj, dar si al treilea meci al Romaniei la handbal feminin.

Rio 2016: Programul sportivilor romani in ziua a 7-a (vineri)

Vineri programul sportivilor romani de la Rio 2016 este dominat de finala la dublu pe care o joaca Horia Tecau si Florin Mergea, contra lui Rafael Nadal si Marc Lopez. Tot vineri intra in competitie si prima atleta a noastra, iar Begu si Tecau isi continua aventura la dublu mixt.

Rio 2016, Rezultate Romania marti (Ziua 4)

Romania a continuat prezenta la Rio 2016, marti si marti noapte. Jucatorul de tenis Adrian Crisan a incheiat aventura la Rio, invins in turul 4 la tenis de masa. La canotaj avem echipaje calificate in semifinale, care lupta pentru medalii. La tenis, dublul Tecau/Mergea s-a calificat in sferturile de finala.

Romania, pe locul 31 la medaliile obtinute la Jocurile Olimpice de Vara Rio 2016

Medalia de aur castigata de echipa feminina de spada a dus Romania pe locul 31 in clasamentul pe medalii de la Jocurile Olimpice de Vara Rio 2016. Clasamentul include pe moment 50 de tari din cele 207 de delegatii si este sortat in functie de medaliile de aur.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )