Libnet.ro
UNICEF

08:01

JO 2016 - Handbal feminin: Victorie foarte importanta pentru Romania, 24-21 cu Spania

România Liberă România Liberă,
JO 2016 - Handbal feminin: Victorie foarte importanta pentru Romania, 24-21 cu Spania

Nationala feminina de handbal a Romaniei a invins formatia Spaniei cu scorul de 24-21 13-11), vineri, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro si pastreaza sanse de calificare in sferturile de finala, infomeaza Agerpres. Tricolorele, in revenire de forma dupa debutul ratat de turneu, sunt la a doua victorie si mai au nevoie de macar un egal in fata Norvegiei, campioana europeana, mondiala si olimpica, in ultimul joc, pentru a continua competitia. continuă pe România Liberă

OLIMPIADA. Romania, prima victorie la handbal feminin la RIO 2016

Romania reintra in batalia pentru o medalie la handbal feminin la RIO 2016. Dupa doua infrangeri in primele meciuri, in fata Angolei si Braziliei, Romania a invins.

RIO 2016. Romania a obtinut prima VICTORIE la handbal feminin, cu Muntenegru

Echipa de handbal feminin a Romaniei a obtinut prima victorie la Jocurile Olimpice de la Rio.

OLIMPIADA. Romania, spulberata de Brazilia la handbal feminin la RIO 2016

Nationala de handal femin a Romaniei merge din rau in mai rau la Jocurile Olimpice de la Rio 2016. Dupa esecul surprinzator din primul meci al grupei olimpice in fata Angolei,.

OLIMPIADA. Romania invinge Spania la handbal feminin. Un egal cu Norvegia si suntem in sferturi

Romania a invins Spania la Jocurile Olimpice de la Rio. Vom reveni cu amanunte.

Prima victorie pentru Romania la Jocurile Olimpice de la Rio! Echipa feminina de spada are cel putin argintul, dupa ce invinge detasat Rusia in semifinale

Romania a obtinut prima medalie la Jocurile Olimpice de la Rio. Echipa de spada a Romaniei a invins Rusia cu 45-31 in semifinalele turneului feminin si s-a calificat in finala.

RIO 2016. Echipajul feminin 8 + 1 al Romaniei s-a calificat in FINALA de la canotaj

Echipajul feminin de 8+1 al Romaniei s-a calificat in finala probei de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, joi, dupa ce a ocupat locul doi in recalificari.

JO 2016: Echipajul feminin de 8+1 al Romaniei s-a calificat in finala

Echipajul feminin de 8+1 al Romaniei, format din Roxana Cogianu, Ioana Strungaru, Mihaela Petrila, Iuliana Popa, Madalina Beres, Laura Oprea, Adelina Bogus, Andreea Boghian si Daniela Druncea, s-a calificat in finala din cadrul intrecerilor de canotaj de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, dupa ce a terminat pe locul al doilea in recalificari.

Exista o speranta pentru Romania la Jocurile Olimpice! Handbalistele au invins Muntenegru cu 25-21

Romania spera din nou la o victorie la Jocurile Olimpice! Dupa doua infrangeri in primele doua meciuri, handbalistele tricolore au invins Muntenegru, in al treilea meci al grupei,.

Tecau si Mergea pot obtine astazi prima medalie pentru Romania la Rio

In aceasta seara, Romania va avea emotii uriase la Jocurile Olimpice de Vara Rio 2016. Horia Tecau si Florin Mergea joaca semifinalele la tenis, proba de dublu si, daca vor castiga, au medaliile in buzunar.

JO 2016, handbal (f): Romania - Spania 24-21/ Victorie superba a tricolorelor - In carti pentru calificarea in sferturi

In minutul 36, nationala de handbal feminin a Romaniei conducea Spania cu 17-11, iar totul parea in grafic pentru fetele lui Tomas Ryde. A urmat insa o cadere pe un fond de relaxare in urmatoarele 11 minute, iar ibericele au ajuns sa conduca cu 19-18. Finalul de meci a fost unul dramatic, insa Paula Ungureanu a fost inca o data incredibila, reusind sa inchida poarta din situatii foarte grele. Tricolorele s-au impus cu 24-21, dupa o partida interzisa cardiacilor. In ultimul meci din Grupa A, Romania se va duela, duminica, cu Norvegia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )