Libnet.ro
UNICEF

08:15

JO 2020 Tokyo, canotaj: Echipajul de dublu vasle categorie usoara feminin a ratat podiumul in finala probei

Adevărul Adevărul,
JO 2020 Tokyo, canotaj: Echipajul de dublu vasle categorie usoara feminin a ratat podiumul in finala probei

Echipajul de dublu vasle categorie usoara feminin, format din Gianina Beleaga si Livia Ionela Cozmiuc, a ocupat, joi dimineata, locul sase in ultimul act de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. continuă pe Adevărul

JO 2020 Tokyo, canotaj:Echipajul de patru rame masculin a castigat a treia medalie pentru Romania la JO

Barca Romaniei de patru rame masculin, Mihaita Vasile Tiganescu, Mugurel Vasile Semciuc, Stefan Constantin Berariu si Cosmin Pascari, a obtinut, miercuri dimineata, argintul la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

JO 2020, canotaj: Ionela Cozmiuc si Gianina Beleaga, locul sase in finala probei de dublu vasle categorie usoara

Echipajul Romaniei, format din Ionela Cozmiuc si Gianina Beleaga, a incheiat pe locul sase finala probei de dublu vasle feminin categorie usoara din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo. JO 2020, canotaj: Marius Cozmiuc si Ciprian Tudosa, medalie de argint in proba de dublu rame masculin.

JO, canotaj: Ionela Cozmiuc, multumita de cursa, dar nu si de locul ocupat dupa ratarea medaliilor la dublu vasle categorie usoara

Ionela Cozmiuc si Gianina Beleaga au incheiat finala de dublu vasle feminin categorie usoara din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo pe locul sase. Cozmiuc a declarat dupa competitie ca nu s-a putut mai mult si ca se pot declara multumite de rezultat, dar nu si de locul ocupat.

JO 2020 Tokyo, canotaj: Fete de aur! Simona Radis si Ancuta Bodnar sunt campioane Olimpice!

Echipajul de dublu vasle feminin al Romaniei a castigat, miercuri dimineata, medalia de aurla Jocurile Olimpice de la Tokyo, reusind sa stabileasca si un nou record olimpic.

JO 2020 Tokyo, canotaj: Momente care nu s-au vazut la televizor! Cum s-a sarbatorit primul aur al Romaniei VIDEO

Echipajul feminin de dublu vasle, format din Simona Radis si Ancuta Bodnar, a cucerit medalia de aur, in noaptea de marti spre miercuri, aducand primul titlu olimpic pentru canotajul romanesc dupa 13 ani!.

JO 2020 Tokyo, canotaj: Declaratia zilei dupa argintul baietilor! Ce s-a spus, in fata microfoanelor

Au inceput sa curga medaliile si pentru Romania, la Jocurile Olimpice de la Tokyo! Dupa trei zile de seceta, noaptea de marti spre miercuri, ne-a adus numai vesti bune.

JO 2020 Tokyo, canotaj: Fetele de la 8+1, record mondial! Cate medalii putem castiga, in urmatoarele zile

Romania a ajuns deja la trei medalii olimpice, la aceasta editie a Jocurilor: un aur si doua de argint. Si la ce rezultate vin dinspre canotajul si inot, aproape sigur, ne vom imbunatati bilantul.

VIDEO JO 2020, canotaj: Ancuta Bodnar si Simona Radis, medalie de aur in proba de dublu vasle feminin

Echipajul de dublu vasle feminin al Romaniei, format din Ancuta Bodnar si Simona Radis, a castigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo, dupa ce s-a impus in cursa de miercuri. JO 2020, canotaj: Romania, medalie de argint in proba de patru rame masculin.

JO 2020 Tokyo: Bucurie in forma pura! Cum au sarbatorit canotoarele castigarea primei medalii de aur a Romaniei VIDEO

Ancuta Bodnar si Simona Radis au reusit o perfomanta fantastica, miercuri dimineata, cele doua triumfand in finala probeide dublu vasle feminin, la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

VIDEO JO 2020, canotaj: Romania, medalie de argint in proba de patru rame masculin

Echipajul de patru rame fara carmaci masculin al Romaniei, format din Mihaita Tiganescu, Mugurel Semciuc, Stefan Berariu si Cosmin Pascari, a castigat medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Tokyo. JO 2020, canotaj: Ancuta Bodnar si Simona Radis, medalie de aur in proba de dublu vasle feminin.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )