Libnet.ro
UNICEF

09:00

JO 2020 Tokyo, inot: Robert Glinta si Bianca Andreea Costea nu s-au calificat in semifinale la 200 m spate, respectiv 100 m liber

Adevărul Adevărul,
JO 2020 Tokyo, inot: Robert Glinta si Bianca Andreea Costea nu s-au calificat in semifinale la 200 m spate, respectiv 100 m liber

Sportivul Robert Glinta nu s-a calificat, miercuri, in semifinalele probei de 200 m spate din cadrul competitiei de inot de la Jocurile Olimpice. continuă pe Adevărul

JO 2020 Tokyo, natatie: Robert Glinta, ultimul locin finala probei de 100 metri spate

Calificat cu al optulea timp in finala, Robert Glinta nu a reusit sa rastoarne calculele hartiei si a terminat, marti dimineata, pe ultima pozitie in cursa pentru medalii.

JO 2020, inot: Robert Glinta a ratat calificarea in semifinalele probei de 200 metri spate de la Tokyo

Sportivul Robert Glinta nu s-a calificat, miercuri, in semifinalele probei de 200 m spate din cadrul competitiei de inot de la Jocurile Olimpice.

JO 2020 Tokyo, inot: Sportiv rus, revoltat! Ce i s-a interzis sa faca dupa ce a luat aurul FOTO

Proba de 100 de metri spate, cea in care romanul Robert Glinta s-a clasat pe 8, ultimul loc, a furinzat un moment controversat, inaintea festivitatii de premiere.

JO, inot: Robert Glinta, in semifinale la 100 m spate

Sportivul Robert Glinta s-a calificat, duminica, in semifinalele probei de 100 m spate din cadrul competitiei de inot de la Jocurile Olimpice. in schimb, Daniel Martin a fost eliminat.

JO 2020 Tokyo, inot: Popovici, magic! David e in semifinalele probei de 100 de metri liber

Tanarul de 16 ani a incheiat o zi foarte buna pentru el, la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Dupa locul 4 pe care s-a clasat, in finala de 200 de metri liber, el a avansat in semifinalele probei sale preferate.

JO 2020, inot: Robert Glinta, in semifinalele probei de 100 metri spate

Inotatorul Robert Glinta a reusit sa se califice in semifinalele probei de 100 metri spate din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

JO 2020 Tokyo, inot: Popovici incanta! David e in finala probei 100 metri liber. Urmeaza cursa pentru medalii!

Considerat un adevarat fenomen, pustiul de doar 16 ani si-a continuat seria prestatiilor excelente, in Japonia, cu inca o cursa superba.

JO 2020 Tokyo, inot: David Popovici revine, la noapte, in bazin. Declaratii curajoase ale pustiului

David Popovici a incheiat a patra zi a Jocurilor Olimpice cu un bilant excelent pentru un inotator de doar 16 ani, aflat la prima participare la cel mai mare eveniment sportiv al planetei.

JO 2020 Tokyo, inot: Americanii au pus ochii pe Popovici! Antrenorul sau admite: Sunt contacte in SUA

Considerat un adevarat fenomen, pustiul de doar 16 ani e deja o tinta atractiva pentru tarile care domina sportul mondial.

JO 2020 Tokyo, inot: Popovici, o bestie, la 16 ani! Interviu remarcabil dupa cursa de 200 de metri liber

David e la prima participare la Jocurile Olimpice, insa arata deja o maturitate incredibila pentru varsta si experienta sa. Si nu doar din punct de vedere al rezultatelor, ci daca ne uitam si la capacitatea sa de a vorbi cu presa.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )