Libnet.ro
UNICEF

01:05

JO 2020 Tokyo, natatie: David Popovici, performanta exceptionala in prima sa finala olimpica

Adevărul Adevărul,
JO 2020 Tokyo, natatie: David Popovici, performanta exceptionala in prima sa finala olimpica

Marti dimineata, pustiul fenomen in varsta de doar 16 ani, va implini 17 ani pe 15 septembrie. a pierdut la mustata podiumul in finala probei de 200 de metri liber. continuă pe Adevărul

JO 2020 Tokyo, inot: David Popovici revine, la noapte, in bazin. Declaratii curajoase ale pustiului

David Popovici a incheiat a patra zi a Jocurilor Olimpice cu un bilant excelent pentru un inotator de doar 16 ani, aflat la prima participare la cel mai mare eveniment sportiv al planetei.

JO 2020 Tokyo, inot: David Popovici, tinut in frau. Ce i s-a interzis dupa calificarea in prima finala olimpica

Sportivul de 16 ani e in carti pentru a realiza o performanta formidabila, la Jocurile Olimpice: castigarea unei medalii la o varsta atat de frageda.

JO 2020 Tokyo, inot: David Popovici l-a lasat pe un jurnalist spaniol cu gura cascata! Ce a intrebat reporterul AS

Pustiul de doar 16 ani e un adevarat fenomen in lumea sportului! Mai ales ca a provine din Romania, unde infrastructura lipseste cu desavarsire si bugetul pentru sportul de performanta e ultima grija a Guvernului.

Pontul zilei Jocurile Olimpice de la Tokyo. Senzationalul David Popovici, in lupta pentru medalii

Romania are un om de aur la Olimpiada nipona. La inot, in proba de 100 metri liber, David Popovici i-a bagat in sperieti pe toti.

JO 2020 Tokyo, natatie: Robert Glinta, ultimul locin finala probei de 100 metri spate

Calificat cu al optulea timp in finala, Robert Glinta nu a reusit sa rastoarne calculele hartiei si a terminat, marti dimineata, pe ultima pozitie in cursa pentru medalii.

JO 2020: David Popovici revine in bazin la proba preferata: 100 metri liber - Cand va avea loc cursa si cine o va transmite

David Popovici a uimit multa lume dupa evolutia remarcabila din finala de la 200 de metri liber din cadrul concursului de natatie de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. inotatorul roman va lua parte marti la proba preferata, cea de 100 metri liber. Ramai pe HotNews. ro pentru a fi la curent cu desfasurarea evenimentului.

VIDEO JO 2020: David Popovici s-a calificat in semifinalele de la 100 metri liber inot

Inotatorul David Popovici a luat marti startul in seriile de calificare pentru semifinalele probei de 100 metri liber de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, intrecere unde sportivul roman are cea mai buna performanta a anului la seniori. David a obtinut calificarea cu al optulea timp.

JO 2020 Robert Glinta, despre David Popovici: Este un fenomen pentru intregul inot la nivel mondial

Robert Glinta, campion european en titre la 100 m spate, a salutat performanta lui David Popovici, locul 4 in finala olimpica de la 200 m liber, din cadrul Jocurilor de la Tokyo, si il considera un fenomen nu doar pentru inotul romanesc ci pentru inotul la scara mondiala, transmite Agerpres.

JO 2020: Senzationalul David Popovici, prima declaratie dupa ratarea bronzului olimpic: Cred ca daca imi lasam o unghie un pic mai lunga, poate luam locul trei

Doua sutimi l-au separat de medalia de bronz, dar ratarea podiumului nu pare sa-l afecteze. David Popovici este, la doar 16 ani, unul dintre cei mai promitatori inotatori ai natatiei mondiale. La finalul cursei de 200 metri liber din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, sportivul nostru a precizat: nu consider ca am pierdut medalia, consider ca am castigat locul IV.

Jocurile Olimpice 2020. Robert Glinta si David Popovici s-au calificat in finala

O noua performanta romaneasca a fost inregistrata la Jocurile Olimpice, in urma cu scurt timp.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )