Libnet.ro
UNICEF

05:00

JO 2020 Tokyo: Romania - Honduras, astazi, de la ora 14! De ce revenim la turneul de fotbal cu o echipa carpita

Adevărul Adevărul,
JO 2020 Tokyo: Romania - Honduras, astazi, de la ora 14! De ce revenim la turneul de fotbal cu o echipa carpita

La 57 de ani de la ultima noastra participare la turneul olimpic de fotbal, tricolorii revin, in aceasta proba. Ca o coincidenta, si la ultima calificare, competitia a fost gazduita de Tokyo. continuă pe Adevărul

JO 2020, Tokyo: Romania, moment istoric! Jucam in turneul de fotbal dupa 57 de ani. Ce crede Radoi

Incepand de joi, pana pe 28 iulie, cele 16 nationale din turneul masculin se vor lupta pentru cele opt locuri din sferturi se joaca la 31 iulie). Iar Mirel Radoi a analizat atat primul meci al tricolorilor, cel cu Honduras, cat si situatia grupei B, din care facem parte.

JO Tokyo (fotbal): Honduras vs Romania (de la ora 14:00) - Cine va transmite meciul Echipele probabile

Nationala olimpica de fotbal a Romaniei debuteaza joi la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Selectionata lui Mirel Radoi va intalni reprezentativa Hondurasului, de la ora 14:00, pe Kashima Stadium. Meciul va fi transmis in direct pe TVR, Eurosport, RRA si LiveTEXT pe HotNews. ro.

Romania Honduras 1-0. Tricolorii debuteaza cu o victorie la Jocurile Olimpice, la fel ca in 1964

Romania Honduras se desfasoara astazi, de la ora 14. 00, in cadrul grupei B a turneului olimpic de fotbal de la Tokio. Este primul meci pe care tricolorii il disputa la Jocurile Olimpice dupa o pauza de 57 de ani. Mirel Radoi va conduce de pe banca nationala U23 care va incerca sa depaseasca rezultatul .

LIVE Romania - Honduras la Jocurile Olimpice (joi, 14:00)

Urmariti live text in aceasta pagina debutul tricolorilor in turneul olimpic de fotbal.

JO 2020 Tokyo, fotbal: Americancele, distruse! Turneul feminin a inceput cu rezultate socante VIDEO

Cu doua zile inainte de festivitatea de deschidere vineri, ora 14. 00, ora Romaniei, TVR 1, Eurosport), evenimentul gazduit de Tokyo a pornit la drum, cu primele partide din cadrul turneului de fotbal feminin.

JO 2020, Tokyo: Lotul refugiatilor, mai numeros ca oricand. De unde provin sportivii alungati din tarile lor

Politicul si sportul trebuie sa fie tinute separate, insa, din pacate, in lumea in care traim, astazi, acest obiectiv e tot mai greu de atins.

JO 2020 Tokyo, fotbal: Romania invinge cu sansa Honduras, devine favorita la calificarea in sferturi!

Dupa o absenta de 57 de ani din turneul olimpic de fotbal, joi dupa amiaza, Romania a debutat cu o victorie la limita, scor 1-0, in intrecerea din Japonia, reusita romanilor venind in urma unui autogol.

JO 2020 Tokyo: Imagini formidabile! Japonezii striga Hai Romania si ii incurajeaza pe tricolori VIDEO

Romania va debuta, astazi, la Jocurile Olimpice de la Tokyo, cu o zi inainte de deschiderea oficiala a evenimentului. Iar nationala noastra de fotbal e una foarte bine sustinuta in Tara Soarelui Rasare.

JOCURILE OLIMPICE Victoria lui Radoi: Romania - Honduras 1-0

Echipa olimpica a tarii noastre a invins Honduras, scor 1-0, in meciul de debut la turneul din Japonia. Analizand celelalte rezultate ale zilei, dar si contextul general, victoria este una cu adevarat mare si ii apartine in buna masura selectionerului Mirel Radoi.

JO 2020 Tokyo: Ghinionistii Romaniei! 27 de tricolori vor rata festivitatea de deschidere de vineri

Lumea sportului fierbe, in asteptarea Jocurilor Olimpice. Ca de obicei, fotbalul fura startul si astazi sunt programate primele partide, la turneul feminin. Joi, vor intra si baietii pe gazon, dar cel mai asteptat moment e cel de vineri.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )