Libnet.ro
UNICEF

13:45

2021 a depasit recordul de cele mai multe lansari spatiale din istorie China, in fata SUA si a Rusiei

Hotnews Hotnews,
 2021 a depasit recordul de cele mai multe lansari spatiale din istorie China, in fata SUA si a Rusiei

Desi a fost un an de pandemie, 2021 a ajuns la borna cu numarul 146 de lansari spatiale, adica un nou record, peste cel consemnat in 1967 139 de lansari) in plin razboi rece, atunci cand SUA si URSS se luptau pentru suprematia in acest domeniu, scrie Space Alliance. continuă pe Hotnews

Judetele care au inregistrat, vineri, cele mai multe infectari cu SARS-CoV-2

Municipiul Bucuresti se afla, vineri pe primul loc in topul negativ al judetelor cu cele mai multe cazuri noi de infectari cu noul coronavirus. Judetul Cluj ocupa locul II, iar pe locul al III-lea se afla Constanta.

Judetele care au inregistrat, luni, cele mai multe infectari cu SARS-CoV-2

Municipiul Bucuresti se afla luni pe primul loc in topul negativ al judetelor cu cele mai multe cazuri noi de infectari cu noul coronavirus. Judetul Constanta ocupa locul II, iar pe locul al III-lea se afla Cluj.

Judetele care au inregistrat, duminica, cele mai multe infectari cu SARS-CoV-2

Municipiul Bucuresti se afla duminica pe primul loc in topul negativ al judetelor cu cele mai multe cazuri noi de infectari cu noul coronavirus. Judetul Cluj ocupa locul II, iar pe locul al III-lea se afla TImis.

Judetele care au inregistrat, sambata, cele mai multe infectari cu SARS-CoV-2

Judetul Cluj se afla, Sambata, pe primul loc in topul negativ al judetelor cu cele mai multe cazuri noi de infectari cu noul coronavirus. Municipiul Bucuresti ocupa locul II, iar pe locul al III-lea se afla Suceava.

Rabla Electrocasnice 2021: unde au ajuns cele mai multe vouchere, ce incasari au fost

Voucherele pentru Rabla Electrocasnice 2021 s-au dat ca painea calda. Iata care a fost retailerul unde au mers oamenii cu acestea. Altex a fost lider la incasarile voucherelor. Aici au ajuns.

REVIEW: Motivele pentru care ar trebui sa vedem The Lighthouse de mai multe ori

The Lighthouse este, poate, unul dintre cele mai bune filme ale ultimei perioade - cu toate astea, nu este un film pentru orisicine. Pot spune cu toata taria ca The Lighthouse este.

A stralucit in 2021! Cele mai frumoase tinute ale ducesei de Cambridge

Este una dintre cele mai diafane prezente din familia regala britanica si cea mai fotografiata dintre ducese. Nora reginei Elisabeta a II-a este definitia elegantei la Palat.

Digi 24: Anul 2021 in imagini. Cele mai puternice fotografii dintr-un an marcat de pandemie, dezastre naturale si razboaie

Anul 2021 a fost unul marcat de pandemia de COVID-19 si aparitia unor noi tulpini, de conflicte armate si tensiuni geopolitice, de dezastre naturale si momente dramatice de salvare.

Lovitura dura pentru una dintre cele mai puternice banci. A fost prinsa cu minciuna

Chiar la final de an, sectorul bancar european se cutremura. Este vorba despre un scandal iscat in jurul uneia dintre cele mai prestigioase companii din regiune. Deutsche Bank, cel mai mare grup.

Controale fulger in statiunile turistice de la munte: ANSVSA a amendat mai multe restaurante si hoteluri

Controale fulger in statiunile montane din judetele Brasov si Prahova: ANSVSA a amendat mai multe restaurante si hoteluri din cauza conditiilor precare de igiena in care erau depozitate alimentele.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )