Libnet.ro
UNICEF

07:30

2021 Emag

Libnet Ro
Samsung Romania, eMAG, Altex si Flanco, amendate cu 123 milioane lei de Consiliul Concurentei: intelegere anticoncurentiala pe piata televizoarelor si telefoanelor mobile

Samsung Romania, eMAG, Altex si Flanco, amendate cu 123 milioane lei de Consiliul Concurentei: intelegere anticoncurentiala pe piata televizoarelor si telefoanelor mobile

Consiliul Concurentei anunta joi ca a sanctionat companiile SEROM Samsung Romania), Dante International S. eMAG), Altex Romania S. si Flanco Retail S. A cu 123 milioane lei pentru participarea la o intelegere anticoncurentiala pe piata comercializarii televizoarelor si telefoanelor mobile, in perioada 2019-2021. Samsung Romania, eMAG, Altex si Flanco, amendate cu 123 milioane lei .

Consiliul Concurentei a amendat 4 companii cu 123 milioane lei

ACTUALIZARE - eMAG: Am colaborat cu Consiliul Concurentei pe tot parcursul investigatiei --- *ACTUALIZARE - Flanco: Respectam decizia autoritatii --- *ACTUALIZARE - Samsung Electronics Romania a luat la cunostinta decizia anuntata de Consiliul Concurentei --- Consiliul Concurentei a sanctionat companiile SEROM, Dante International S. , Altex Romania S. si Flanco Retail S. A cu 123 milioane lei pentru participarea la o intelegere anticoncurentiala pe piata comercializarii televizoarelor si telefoanelor mobile, in perioada 2019-2021.

Samsung Romania, eMAG, Altex si Flanco, amendate cu 123 milioane lei de Consiliul Concurentei: intelegere anticoncurentiala pe piata televizoarelor si telefoanelor mobile

Consiliul Concurentei anunta joi ca a sanctionat companiile SEROM Samsung Romania), Dante International S. eMAG), Altex Romania S. si Flanco Retail S. A cu 123 milioane lei pentru participarea la o intelegere anticoncurentiala pe piata comercializarii televizoarelor si telefoanelor mobile, in perioada 2019-2021.

Gigantul online care vine in Romania. Lovitura dura pentru Emag. Va fi marele lui rival

Vesti nu tocmai bune pentru Emag! Trendyol, cea mai mare platforma turca de e-commerce, vine si pe piata din Romania. in 2021, platforma a devenit primul decacorn din Turcia, controlata majoritar de gigantul chinez din domeniul e-commerce Alibaba Group Holding. Iata toate informatiile! Gigantul online care vine in Romania Cea mai mare platforma turca de .

eMAG a revenit pe profit in 2022, dupa piederea inregistrata in 2021

Compania romaneasca Dante International, care opereaza afacerea de comert online eMAG, a revenit pe profit, in anul 2022, dupa ce inregistrase pierderi in anul 2021, conform rezultatelor anuntate, luni, de firma, intr-un comunicat transmis StartupCafe. ro.

Care a fost valoarea medie a unei comenzi de Black Friday, la Emag Primele concluzii si topul celor mai vandute produse

Vineri, 11 noiembrie, a fost ziua marilor reduceri in Romania, sarbtorindu-se Black Friday. Cel mai mare retailer online din tara, eMAG, a publicat primele date aferente vanzarilor reusite cu o zi in urma, noteaza ziare. com. Potrivit datelor oficiale, clientii au comandat de Black Friday la eMAG produse cu o valoare totala de peste 644 de milioane de lei, cu 35 de milioane de lei mai mult fata de editia din anul precedent, 2021.

Ce s-a comandat la eMAG in prima ora de Black Friday 2022. O tona de carne de porc, dar si 3 masini

In prima ora de Black Friday 2022 la eMAG, comenzile au depasit 222 de milioane de lei peste nivelul din 2021, cand in prima ora s-au dat comenzi de 190 de milioane. Ca urmare, cel mai probabil vom vedea, asa cum anuntau reprezentantii eMAG, cel mai.

Black Friday 2022 se simte deja in Romania si pleaca de pe internet: salturi masive din 2021, eMag e de vina

Back Friday 2022 a inceput deja la numeroase magazine online, iar febra cumparaturilor va accelera pana la finalul saptamanii viitoare, pe 11 noiembrie. Atunci incepe Black Friday 2022 la.

in prima vara de dupa pandemie, pe eMAG s-au inregistrat cu 11 milioane mai multe vizite fata de vara lui 2021

In vara lui 2022, romanii au calatorit nestingheriti in tara sau peste granite, dar au continuat sa isi pastreze obiceiurile de shopping dobandite in ultimii doi ani si sa beneficieze de serviciile pe care comertul online le pune la dispozitie.

SUPLIMENT RETAIL Cifra de afaceri a Grupului eMAG in 2021 - 9,57 miliarde lei

Reporter: Care a fost trendul comertului online in ultimii ani?.

Grupul eMAG investeste 2,2 miliarde de lei in dezvoltarea ecosistemului regional de comert online

Grupul eMAG anunta bilantul pentru planul de investitii de 3,2 miliarde de lei pe trei ani, lansat in 2021. in primul an, investitiile au depasit 1 miliard de lei, iar in urmatorii doi ani, grupul eMAG va continua sa investeasca 2,2 miliarde de lei in planul sau de transformare in ecosistem regional de comert online.

eMAG a devenit cel mai valoros brand romanesc, depasind Dacia la primul loc in clasament

EMAG a devenit cel mai valoros brand romanesc, depasind valoarea de 1 miliard de euro, in crestere cu 29% fata de anul 2021, potrivit Brand Finance. De asemenea, este pentru prima data cand o companie din domeniul ecommerce se pozitioneaza pe primul loc in topul companiilor din Romania. eMAG marcheaza un simbolic schimb de stafeta .

eMAG a devenit cel mai valoros brand romanesc, depasind Dacia la primul loc in clasament

EMAG a devenit cel mai valoros brand romanesc, depasind valoarea de 1 miliard de euro, in crestere cu 29% fata de anul 2021, potrivit Brand Finance. De asemenea, este pentru prima data cand o companie din domeniul ecommerce se pozitioneaza pe primul loc in topul companiilor din Romania. eMAG marcheaza un simbolic schimb de stafeta .

Daca tot stai acasa de sarbatori, eMag iti incalzeste caminul cu reduceri serioase

Sarbatorile se petrec alaturi de cei dragi, acasa. Momentele petrecute cu familia sunt de neinlocuit. De aceea, eMag are reduceri care sa va ofere tie si celor dragi o atmosfera placuta,.

Interzise in Olanda, se vand la liber pe eMag: cat de periculoase sunt pentru sanatate, desi te apara de 5G

Dincolo de faptul ca fac o treaba foarte buna in a pacali populatia, conspiratiile se transforma rapid si intr-un succes comercial prin produse frauduloase. Desi nu-ti impune nimeni cum.

Din seria ce mai cauta romanii pe eMag: microfon pentru spionat sotul, suspectat ca are amanta

Internetul ne deschide oportunitati noi, catre o lume digitala, unde tot ce ne dorim e la doar un click distanta. eMag este, la randul sau, cel mai popular magazin online din internetul.

Topul celor mai amuzante cautari de pe eMAG - De la tigaie in care sa poti gati cand nu vrea nevasta la chestie care pui telefonul cand faci tiktokuri

Retailerul online eMAG a publicat un top al celor mai amuzante cautari din 2021, pe mai multe categorii precum Supradoza de imaginatie, intrebam si eu sau Cum nu aveti?!. Printre cautarile funny se numara nevasta pentru fiul meu, vlad, bataie, prezervative cu sarmale sau masina galbena care se deschide usile.

Topul cautarilor amuzante pe eMAG in 2021, ce cauta romanii online si care este cel mai cautat produs

Cum pregatirile pentru anul viitor sunt in toi, eMAG s-a uitat la ce au mai cautat romanii pe parcursul anului 2021, pentru a vedea cum ar putea imbunatati oferta pentru anul urmator.

Pensiile si salariile cresc abia la anul, dar cumparaturile de Craciun sunt acum. Cum cumperi ieftin tot ce vrei

Pensiile si salariile cresc, insa abia de la anul. Cu toate acestea, foarte multi romani trebuie sa isi faca proviziile de sarbatori acum, iar veniturile mici ii impiedica sa cumpere.

Vestea cea mai buna pentru toata Romania. Au anuntat chiar astazi, salveaza banii romanilor de sarbatori

Ca de fiecare data, vestea buna vine din partea magazinului eMAG. Doar astazi poti profita de o oferta imbatabila la diferite produse, astfel ca vei putea economisi o suma substantiala,.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )