Libnet.ro
UNICEF

11:15

CM 2022, preliminarii: Islanda vs Macedonia de Nord 2-2 Rezultat bun pentru tricolori

Hotnews Hotnews,
 CM 2022, preliminarii: Islanda vs Macedonia de Nord 2-2 Rezultat bun pentru tricolori

Islanda si Macedonia de Nord au terminat la egalitate, scor 2-2, meciul disputat in grupa J a preliminariilor europene ale Cupei Mondiale, din care face parte si Romania. continuă pe Hotnews

CM 2022, preliminarii: Islanda - Romania - De ce sunt tricolorii favoriti la Reykjavik

Partida cruciala pentru tricolori la Reykjavik, joi seara, de la ora 21:45, in preliminariile pentru Cupa Mondiala de fotbal din Qatar 2022. Clasamentul nu da voie la pasi gresiti pentru niciuna dintre formatii.

CM 2022, preliminarii: Romania - Liechtenstein Meci pentru refacerea golaverajului

In Gruja J, meciul Romania - Liechtenstein, gazduit de Arena Nationala, de la ora 21:45, ar trebui sa fie o formalitate pentru nationala pregatita de Mirel Radoi. Romania vine dupa o deplasare grea in Islanda, iar Liechtenstein a fost testata, joi, de Germania, la debutul lui Hansi Flick.

CM 2022 preliminarii: Ucraina vs Franta - TGV-ul are drum la Kiev

Grupa D are un lider incontestabil, Franta. Campioana mondiala in exercitiu n-are de gand sa lipseasca, in decembrie anul viitor, de la competitia din Qatar, iar aceasta motivatie a facut-o sa uite repede de dezamagirea traita la Euro 2020, unde a fost eliminata de Elvetia, la penalty-uri, pe Arena Nationala din Bucuresti.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )