Libnet.ro
UNICEF

21:00

2024 Andorra

Libnet Ro
Echipa care vrea sa il convinga pe Edi Iordanescu sa plece de la nationala Romaniei

Echipa care vrea sa il convinga pe Edi Iordanescu sa plece de la nationala Romaniei

Edi Iordanescu a calificat nationala Romaniei la EURO 2024 dupa o campanie de succes, in care Romania a castigat si a terminat neinvinsa o grupa preliminara cu Elvetia, Israel, Kosovo, Belarus si Andorra. Succesul primei reprezentative l-ar fi transformat pe selectioner intr-o tinta pentru echipele aflate in cautare de antrenor.

Jucatorul pe care Gigi Becali l-a sfatuit sa se retraga de la nationala a dat cartile pe fata. Ce spune Darius Olaru despre disputa cu Edi Iordanescu

Gigi Becali a fost furibund dupa meciurile cu Belarus si Andorra, din preliminariile EURO 2024, si dupa ce a vazut ca Darius Olaru a fost trimis in tribuna la al doilea duel l-a sfatuit sa.

Decizia FRF dupa meciul cu Andorra. Ce se va intampla cu copiii la partida decisiva cu Elvetia

Romania joaca peste o luna ultimul meci din preliminariile Euro 2024.

Cum a reactionat Anghel Iordanescu, dupa ce a fost filmat ca pupa icoanele la meciul Romania Andorra. Invitatie pentru Gigi Becali

Anghel Iordanescu a fost prezent in tribunele Arenei Nationale la meciul Romania - Andorra 4-0, din preliminariile EURO 2024 si a fost filmat cand pupa icoanele. Antrenorul care a condus.

Contre intre FRF si FCSB din cauza jucatorului lasat in afara lotului de Edi Iordanescu

Romania a castigat categoric partida cu Andorra, scor 4-0 si este lider al Grupei I in preliminariile Euro 2024. Cel mai scump jucator din campionatul intern, Darius Olaru, nu a fost in lot din cauza unei accidentari.

Imagini de la logodna lui Ianis Hagi cu Elena Tanase. A dansat pe muzica machedoneasca, dupa ce a marcat cu Andorra

A doua zi dupa Romania - Andorra 4-0, in preliminariile EURO 2024, Ianis Hagi 24 de ani) a fost in centrul atentiei alaturi de Elena Tanase 24 de ani), la petrecerea de logodna, care are loc la Constanta.

Ianis Hagi s-a logodit si a dansat pe muzica machedoneasca. Imagini de senzatie de la petrecere VIDEO & FOTO

Ianis Hagi s-a logodit la o zi dupa meciul Romania - Andorra din preliminariile Campionatului European de Fotbal din anul 2024. Fiul Regelul a fost irezistibil si pe ringul de dans.

Ianis Hagi, bucuros dupa victoria cu Andorra: Acum ne permitem sa spunem ca suntem la mana noastra

Echipa nationala de fotbal a Romaniei a reusit o victorie categorica impotriva Andorrei, scor 4-0, iar la finalul partidei de pe Arena Nationala, Ianis Hagi a declarat ca el si colegii sai isi permit sa spuna ca depind doar de ei in lupta pentru calificarea la EURO 2024. E o victorie normala, trebuia sa castigam .

Edi Iordanescu l-a sunat pe Gigi Becali dupa ultimele acuzatii. Finantatorul a dezvaluit ca a facut pace cu selectionerul: M-am aprins si eu prea tare

Gigi Becali s-a dezlantuit la adresa lui Edi Iordanescu pentru ca l-a scos din lot pe Darius Olaru la meciul Romania - Andorra, din preliminariile Euro 2024. La numai o ora dupa ce a.

Gigi Becali, atac furibund la Edi Iordanescu: De ce sa minti in halul asta? A vrut sa se razbune

Romania a castigat meciul cu Andorra din preliminariile pentru Euro 2024, dar Edi Iordanescu a fost atacat dur atat de Mihai Stoica, managerul FCSB-lui, cat si de Gigi Becali. Patronul.

Isterie in presa elvetiana dupa rezultatul care a ajutat Romania sa urce pe primul loc in preliminariile EURO 2024: Toata lumea trebuie sa dea socoteala

Elvetia n-a reusit decat o remiza pe teren propriu cu Belarus, scor 3-3, si a cedat prima pozitie in Grupa I din preliminariile EURO 2024. Lider a devenit chiar Romania, dupa victoria clara cu Andorra, dar tricolorii lui Edi Iordanescu au mai multe meciuri jucate decat elvetienii si Israel.

Preliminarii EURO 2024: Elvetia, depasita de Romania in clasament - Reactii din tara cantoanelor

Elvetia a fost aproape de o rusine totala 3-3 vs Belarus), iar presa din tara cantoanelor a reactionat dupa ce selectionata lui Murat Yakin a fost depasita de Romania 4-0 vs Andorra) in clasamentul grupei I din preliminariile pentru Campionatul European din 2024.

Ianis Hagi a fost cel mai bun in victoria cu Andorra. Notele primite de tricolori dupa cel mai clar succes din campanie

Ianis Hagi a fost cel mai bun fotbalist al Romaniei in victoria cu Andorra din preliminariile pentru EURO 2024, arata notele oferite de un site de specialitate. Tricolorii au invins-o pe Andorra cu 4-0, duminica seara, la Bucuresti, si sunt in primii in Grupa I, dar au mai multe meciuri jucate decat urmaritoarele Elvetia si Israel si sunt departe de a fi siguri de prezenta la EURO 2024.

Cum a fost surprins Anghel Iordanescu la Romania Andorra. Obiceiul pe care il avea si cand era selectioner VIDEO

NationalaRomaniei a castigat meciul cu Andorra si conduce in clasamentul grupei de calificare pentru Euro 2024. Anghel Iordanescu si-a sustinut fiul din tribuna si a fost suprins facand.

Digisport: Pentru ei a zis Ianis Hagi Romania, te iubesc! Imaginile fericirii copiilor dupa Romania - Andorra 4-0

Echipa nationala a Romaniei a reusit sa o invinga, cu scorul de 4-0, pe Andorra, in etapa a 8-a a Grupei I din preliminariile EURO 2024.

Romania Andorra 4-0 in preliminariile Euro 2024. Romania conduce in Grupa I

Nationala de fotbal a Romaniei a obtinut cel mai bun rezultat al ei din preliminariile Euro 2024, invingand echipa Andorrei, la Bucuresti, cu 4-0. Golurile au fost marcate de Nicolae Stanciu 23), Ianis Hagi 28), Razvan Marin 44 penalty) si Florinel Coman 50). Echipa Andorrei a primit mai multe cartonase galbene si unul rosu .

Dorinta lui Edi Iordanescu dupa victoria clara cu Andorra din preliminariile EURO 2024

Romania s-a impus fara emotii in fata reprezentativei din Andorra, scor 4-0, si a urcat pe prima pozitie in clasamentul Grupei I din preliminariile pentru Campionatul European din 2024. La finalul partidei de pe Arena Nationala, Edi Iordanescu s-a declarat multumit de prestatia tricolorilor.

Hagi: A fost o seara perfecta!

Ianis Hagi s-a declarat a fost fericit pentru golul marcat in meciul castigat cu Andorra si crede ca tricolorii vor merge la turneul final al Euro 2024.

Romania a invins cu 4-0 Andorra

Echipa nationala a Romaniei a invins, duminica seara, pe Arena Nationala, cu scorul de 4-0 3-0), selectionata Andorrei, intr-un meci din grupa I de calificare la Campionatul European din 2024. Tricolorii ocupa primul loc in grupa, cu 16 puncte, cu unul mai mult decat Elvetia.

Preliminarii Euro 2024: Romania urca pe primul loc dupa un succes spectaculos in fata Andorrei

Echipa nationala de fotbal a Romaniei a obtinut a patra victorie din grupa de calificare pentru Campionatul European din 2024. Tricolorii s-au impus categoric in fata Andorrei, scor 4-0, si au urcat pe primul loc in Grupa I.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )