Libnet.ro
UNICEF

22:00

2024 Elvetia

Libnet Ro
Romania si-a aflat adversarele de la Campionatul European de handbal, dupa parcursul perfect din preliminarii

Romania si-a aflat adversarele de la Campionatul European de handbal, dupa parcursul perfect din preliminarii

Euro 2024 are loc la iarna, in Austria, Ungaria si Elvetia.

Handbal (f): Romania si-a aflat adversarele la Campionatul European 2024

Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei si-a aflat joi adversarele din grupa turneului final al Campionatului European din Austria, Ungaria si Elvetia.

Elvetia va gazdui conferinta de pace pentru Ucraina, pe baza propunerii lui Zelenski

Elvetia, tara neutra, va gazdui, in luna iunie 2024, o conferinta dedicata restabilirii pacii in Ucraina, in urma propunerii pe care a avansat-o, in acest sens, presedintele Volodimir Zelenski. Confirmarea privind organizarea conferintei de pace a fost transmisa de noua sefa de stat a Elvetiei, Viola Amherd. Consiliul Federal a decis sa organizam conferinta. Aceasta .

Echipa care vrea sa il convinga pe Edi Iordanescu sa plece de la nationala Romaniei

Edi Iordanescu a calificat nationala Romaniei la EURO 2024 dupa o campanie de succes, in care Romania a castigat si a terminat neinvinsa o grupa preliminara cu Elvetia, Israel, Kosovo, Belarus si Andorra. Succesul primei reprezentative l-ar fi transformat pe selectioner intr-o tinta pentru echipele aflate in cautare de antrenor.

Ucraina a castigat dramatic barajul cu Islanda si va fi prima adversara a Romaniei la EURO 2024

Nationala Ucrainei a reusit sa se impuna cu 2-1 in fata Islandei, marti seara, la Wroclaw, si a obtinut calificarea la EURO 2024. Va juca in Grupa E, alaturi de Romania, Elvetia si Slovacia. Stire in curs de actualizare .

Galderma - cel mai mare IPO din Elvetia, dupa 2017

Pe piata elvetiana SIX Swiss Exchange a avut loc vineri prima oferta publica initiala IPO) din 2024, anunta mondovisione. com, mentionand ca actiunile companiei de ingrijire a pielii Galderma Group AG au inceput sa se tranzactioneze sub simbolul GALD.

Newsweek: O anvelopa premium produsa si in Romania, pe primul loc in Top-ul celor mai bune cauciucuri de vara

O anvelopa premium produsa si in Romania se afla pe primul loc in Top-ul celor mai bune cauciucuri de vara in 2024, realizat de cluburile auto ADAC Germania), oAMTC Austria) si TCS Elvetia) pentru dimensiunea 21555 R17, specifica SUV-urilor mici si masinilor compacte. Anvelopele PremiumContact 7 produse de Continental si in Romania, la Timisoara, au obtinut primul loc in cadrul testului anual pentru cauciucurile de vara realizat la cluburile auto ADAC, oAMTC si TCS, alaturi de gumele Michelin Primacy 4+ si Kumho Ecsta HS52, pentru dimensiunea 21555 R17.

Tara din Europa care nu are capitala. Care este motivul si cum se administreaza aceasta

Elvetia, o tara marginita de frumusetea naturala a Alpilor si cu o istorie ce isi are radacinile adanc in trecutul sau multicultural, este adesea recunoscuta pentru politica sa de.

Decizie surprinzatoare luata de Simona Halep pentru procesul de la TAS. Cine e avocatul care o apara

Simona Halep a plecat in Elvetia, unde vor avea loc audierile de la TAS in cazul de dopaj. Sportiva din Constanta a facut o alegere surprinzatoare in ceea ce priveste arbitrul desemnat sa.

Zile decisive pentru Simona Halep. A plecat in Elvetia pentru audierile decisive de la TAS. Cine o insoteste

Simona Halep incepe o noua lupta pentru a scapa de suspendare dupa ce a fost prinsa dopata. Sportiva a plecat in Elvetia pentru a fi audiata la TAS. Ce strategie va folosi fostul lider.

Cel mai scump loc de trai din Europa la inceputul anului 2024

Potrivit bazei de date online a portalului de comparare a preturilor Numbeo, cel mai scump loc de trai din Europa la inceputul anului 2024 era Zurich, Elvetia.

Salonul auto de la Geneva s-a schimbat asa de mult, incat una dintre cele mai interesante masini din 2024 va fi una romaneasca

Salonul auto de la Geneva se tine in Elvetia dupa o pauza de cinci ani, dupa ce in 2023 s-a tinut o editie ciudata in Qatar, dar sub numele de Geneva International Motor Show Qatar. Sunt mult mai putine marci decat in vremurile bune cand masinile vedeta erau cele de sute de mii de euro. Una dintre vedetele salonului este a treia generatie Dacia Duster, model care va ajunge la clienti in aceasta primavara.

Zelenski ii cere lui Stoltenberg sa grabeasca primirea Ucrainei in NATO

Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, i-a cerut secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg, sa ia in calcul, in anul 2024, urgentarea primirii Ucrainei in Alianta Atlantica. Cei doi lideri au discutat acest subiect in Elvetia, intalnindu-se cu prilejul Forumului Economic de la Davos. in cadrul Forumului, presedintele Zelenski va tine un discurs in care, probabil, va .

Presedintele Zelenski isi prezinta Formula de pace la Forumul de la Davos. Rusia a anuntat deja ca nu discuta acest plan

Presedintele Volodimir Zelenski conduce personal delegatia Ucrainei la Forumul Economic de la Davos Elvetia) si urmeaza sa tina un discurs in plenul reuniunii. Forumul Economic Mondial de la Davos se desfasoara, in anul 2024, in perioada 15 19 ianuarie. Presedintele Zelenski isi va tine discursul in ziua de 16 ianuarie, de la ora locala .

Alegerea Secretarului General al Consiliului Europei: Candidaturi primite

La expirarea termenului limita pentru statele membre de a propune candidati pentru alegerea urmatorului Secretar General al Consiliului Europei, Presedintele Comitetului de Ministri *) au primit urmatoarele candidaturi: Indrek SAAR Estonia) Didier REYNDERS Belgia) Alain BERSET Elvetia) Comitetul Ministrilor va intervieva separat cei trei candidati in martie 2024 si va decide asupra .

Costul lunar al vietii in Cluj, in 2024, calculat de locuitori: Sasupravietuiesti, ar fi 7.000 de lei

Mai multi oameni au povestit care este costul vietii in Cluj, pe internet, la intrebarea unui roman din Elvetia care vrea sa se intoarca acasa.

Care este tara cu cel mai mare salariu minim din Europa in 2024: peste 20 euro pe ora

La nivel european, unele tari au legiferat un salariu minim pe economie, precum Germania, Franta sau Spania, altele nu, cum se intampla in Italia, iar in altele, precum in Austria, venitul minim este stabilit prin contracte colective de munca pe sectoare de activitate. Dar atunci cand vine vorba despre cele mai mari salarii la nivel european, nicio tara nu se poate compara cu Elvetia, unde standardele europene sunt mult depasite, ajungand la peste 20 de euro pe ora. Cat e salariul minim la nivelul cantoanelor elvetiene .

Germania prelungeste controalele de la granita cu Polonia, Cehia si Elvetia. Pana cand vor ramane in vigoare

Germania a prelungit, vineri, controalele la granita cu Polonia, Cehia si Elvetia cu inca trei luni, pentru a combate migratia ilegala si infractiunile traficantilor. Controalele impuse de Germania sunt valabile pana in 11 mai 2024. Astfel, politia germana va desfasura in continuare diferite masuri fixe si mobile la frontierele cu Polonia, Republica Ceha si Elvetia, scrie Adevarul. Controalele au rezultate, sustine ministrul german de interne .

Romania a urcat in clasamentul FIFA. Ce loc ocupa acum tricolorii

Nationala Romaniei a urcat cinci locuri fata de luna trecuta si ocupa pozitia a 43-a in clasamentul Federatiei Internationale de Fotbal FIFA) publicat joi. Tricolorii au obtinut luna trecuta doua victorii in ultimele lor meciuri din preliminariile EURO 2024, 2-1 cu Israelul in deplasare si 1-0 cu Elvetia la Bucuresti. Romania a inceput anul pe .

Decizia luata de Elvetia in privinta selectionerului care a terminat la cinci puncte in spatele Romaniei

Federatia Elvetiana de Fotbal SFV) l-a confirmat pe Murat Yakin ca selectioner al echipei la turneul final al EURO 2024, in ciuda rezultatelor sub asteptari obtinute in Grupa I a preliminariilor din care a facut parte si Romania).

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )